Zorg

Geen branche is hetzelfde. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen normen, waarden, typeringen en business. Unica ICT Solutions heeft daarom voor elk segment een eigen ICT-concept ontwikkeld, waardoor we weten wat er in jouw branche speelt en waar we jou daar op ICT-gebied zo goed mogelijk in kunnen ondersteunen.

ICT-diensten in de zorg moeten voldoen aan een complex geheel van omvangrijke systemen, strenge procedures en wettelijke protocollen. Werken met apps is inmiddels gemeengoed geworden voor ambulante medewerkers, maar ook het aantal nieuwe applicaties en het koppelen van apparaten aan het zorgproces om de zorg verder te ondersteunen zullen alleen maar gaan toenemen. De mobiliteit van de zorgverlener, die aan het bed of bij de cliënt thuis staat, moet inzicht hebben in relevante cliëntgegevens. Ontwikkelingen die vragen om nieuwe vormen van beheer en beveiliging van je ICT-voorzieningen. 

De juiste certificeringen

Je weet altijd exact waar je data staat en is de beveiliging ervan ingericht volgens de strenge richtlijnen van informatiebeveiliging (NEN en ISO27001). Je cliëntgegevens staan zo altijd veilig. Zowel de Nederlandse datacenters waar Unica ICT Solutions gebruik van maakt, als de ICT-beheerorganisatie zijn volgens deze strenge normen gecertificeerd en worden regelmatig getoetst middels onafhankelijke audits. Ook de beveiligde verbindingen die onderdeel uitmaken van de ICT-diensten van Unica ICT Solutions, garanderen dat het benaderen van cliëntinformatie altijd op een veilige manier gebeurt. Met 24/7 ondersteuning zorgen we ervoor dat jij ook 24/7 de nodige zorg kunt verlenen. 

Permanente beschikbaarheid legt de focus op jouw zorgproces

Het onderliggende ICT-platform is net als gas, water en licht permanent beschikbaar, zodat jouw ICT-medewerkers zich kunnen concentreren op functionele ondersteuning en hun vakkennis kunnen inzetten om bij te dragen aan optimalisatie van het zorgproces. Hun kennis is immers cruciaal voor (toekomstige) technologische ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld domotica en zorg op afstand. Slim gebruik maken van bestaande en gecombineerde (zorg)licentiemodellen, maar ook door verschillende ICT-modellen met elkaar te combineren, maakt het mogelijk kosten te besparen. Ons zorgconcept is gebaseerd op een hybride model, waarin nog niet afgeschreven ICT-voorzieningen op eigen locatie geleidelijk gemigreerd worden naar een platform in de cloud en relevante SaaS-toepassingen daarop worden aangesloten. Met die krachtige maatwerkoplossing is een maximaal resultaat voor uw zorginstelling te realiseren.

Met onze expertise blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Wij sparren regelmatig met jouw zorginstelling over wat er op technologisch gebied verandert en welke relatie dat heeft met nieuwe wensen of ontwikkelingen in de organisatie. Wij zijn in staat om op elk niveau, van technisch tot bestuurlijk, met jouw zorginstelling in overleg te gaan. Alles om jouw zorginstelling en de zorg die jij wilt leveren mét ICT te helpen. 

Meer informatie over onze oplossingen voor de zorg?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.