Zorg | Unica

Zorg

Zorg

Geen branche is hetzelfde. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen normen, waarden, typeringen en business. Unica ICT Solutions heeft daarom voor elk segment een eigen ICT-concept ontwikkeld, waardoor we weten wat er in jouw branche speelt en waar we jou daar op ICT-gebied zo goed mogelijk in kunnen ondersteunen.

Het zorgplatform dat bij jou past

De werkdruk in de gezondheidszorg neemt toe, enerzijds doordat het aantal ouderen groeit en zo ook de behoefte naar zorg. Anderzijds vlakt de groei van de bevolking af en daalt in verhouding het aantal werkenden ten opzichte van het aantal mensen dat zorg nodig heeft. 

Door factoren als toenemende administratieve lasten, veranderende wet- en regelgeving, bezuinigingen, leegloop van zorgpersoneel, terwijl de zorgvraag jaarlijks toeneemt met circa 6% zal met een afnemend aantal zorgverleners steeds meer werk verzet moeten worden. Stuk voor stuk enorme uitdagingen met grote impact op de kwaliteit van de te leveren zorg. Hoe kun je hier als zorgorganisatie zo goed mogelijk op in blijven spelen?

Wat wij kunnen betekenen voor jouw zorgorganisatie
 

Onze methode helpt jou verder

Onze FIT-methode, waarin we persona’s in beeld brengen, zorgt ervoor dat we inzicht krijgen in de manier van werken, de gebruikte applicaties, de wensen, eisen, uitdagingen en ambities. Daarmee wordt het mogelijk een start te maken in de digitale transformatie van jouw organisatie, en zo processen verder kunnen optimaliseren. Alles met als resultaat om de organisatie te transformeren en wendbaarder te maken, zodat deze geschikt is voor de steeds verregaande digitale transformatie.


Jouw ambities combineren we met onze kennis

Jouw ambities en kennis van de zorgbranche combineren we met onze kennis op het gebied van ICT (inclusief zorgdomotica & IoT), acces & security, building intelligence, & safety. Die combinatie maakt dat we samen de alarmeringen en hulpvragen, het leefgenot, comfort en de veiligheid, zo kunnen inrichten dat de regie in handen komt van de zorgbehoevenden zelf. Naast dat zij hiermee meer regie krijgen over hun eigen leven, brengen we tegelijkertijd ook rust en optimalisatie in het zorgproces. Zo wordt de zorgverlener zo optimaal mogelijk ondersteund én ontzorgd in de werkzaamheden.


Jouw zorgproces wordt optimaal ondersteund

Adoptie en training geeft vorm aan jouw transitie naar de moderne ICT-omgeving die bij jouw past. Zo zorgen we er met de inzet van onze specialisten voor dat deze jou optimale ondersteuning geeft in het bieden van hoogwaardige zorg.


Jouw zorgorganisatie geniet van ontzorging van A tot Z

Onze proactieve beheerdiensten zorgen voor een 24x7 monitoring van de onderliggende ICT-infrastructuur, waarmee we een hoge beschikbaarheid kunnen garanderen. Vanuit een SPoC-rol kunnen we ook optreden als centraal contactpersoon bij eventuele ketenpartners. Met de dienst ‘Eindgebruikersondersteuning’ pakken we ook functionele en technische vragen van jouw medewerkers oppakken. Op die manier zorgen we voor een volledige ontzorging van jouw organisatie; Van beheerorganisatie naar regieorganisatie.


Om jouw organisatie volledig te kunnen ontzorgen hebben wij ons Zorgplatform onderverdeeld in

 

ZorgorganisatieZorgwerkplekZorgdrager


"Al jouw zorgprocessen gecentraliseerd
binnen één ICT-omgeving"


 

Laat ICT jouw zorgproces ondersteunen! Met onze jarenlange kennis en expertise op het gebied van ICT-oplossingen voor de zorg helpen wij jou ontzorgen. Onze specialisten ondersteunen jou zodat jij zorgeloos kunt innoveren met een toekomstbestendige ICT-infrastructuur.

 

Meer informatie over onze oplossingen voor de zorg?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.