Actueel

samenwerking-jumbovisma-unicaictsolutions

Team Jumbo Visma zoekt nieuwe samenwerking op

Met de Ronde van Lombardije als laatste wielrenevenement zit het wielerseizoen er voor 2021 weer op. Team Jumbo-Visma kan terugkijken op een succesvol wielrenjaar, met mooie resultaten. Vanaf nu gaat het team zich weer volop voorbereiden op het nieuwe wielerseizoen, startend vanaf het trainingskamp in december 2021. Daar komt ook bij dat er gekeken wordt naar hoe het team op de achtergrond ervoor kan zorgen dat processen nog voorspoediger verlopen waardoor het team nog betere prestaties kan leveren. Om die processen onder te loep te nemen en waar nodig te verbeteren heeft Team Jumbo-Visma de samenwerking opgezocht met Unica ICT Solutions. De specialisten van de ICT-dienstverlener ontwikkelden daarom een app voor het team.  

Hoofdkantoor Unica aan De Wel in Hoevelaken

Extra BREEAM ster voor Unica hoofdkantoor

Technisch dienstverlener Unica is sinds oktober een vier sterren BREEAM-NL In Use certificaat rijker voor het hoofdkantoor te Hoevelaken. De duurzame inspanningen zijn beloond met een ‘excellente’ waardering voor onderdeel Beheer en ‘very good’ voor asset. Het pand heeft energielabel A met duurzame toepassingen zoals een WKO, warmtepomp en zonnepanelen. BREEAM-NL expert Marian Kos van Unica Energy Solutions begeleidde de certificering met assessor Jan Roersen van W4Y.

Unica neemt Dynamics-specialist In2Scope over

Unica maakt vandaag de overname bekend van In2Scope uit Maasdijk, specialist op het gebied van Microsoft Dynamics. Het bedrijf is actief in de implementatie van Dynamics-oplossingen op het gebied van Finance & Operations. In2Scope wordt ondergebracht in het cluster Unica ICT Solutions, dat al expertise van Dynamics in huis heeft en met deze toevoeging eenvoudiger integrale implementaties van Microsoft Dynamics voor klanten kan realiseren. Unica ICT Solutions is een sterk groeiende ICT-dienstverlener met inmiddels ruim 250 ICT-professionals. Moederbedrijf Unica is met ruim 3.000 werknemers een van de grootste technisch dienstverleners van ons land.

Ga naar het nieuwsoverzicht