Integrated Security Management | Unica

Integrated Security Management

Integrated Security Management

Zorginstellingen schakelen vaak verschillende partijen in voor ondersteunende, facilitaire diensten. Denk aan schoonmaak, beveiliging of catering. Meestal worden deze vraagstukken belegd bij facilitaire partijen, maar wanneer het gaat om beveiliging is dit lang niet altijd logisch. Deze versnippering vormt namelijk een beveiligingsrisico. Snelle ICT-ontwikkelingen, wet- en regelgeving en specifieke beveiligingsvraagstukken maken het voor facility-bedrijven lastig om op het gebied van beveiliging volledige verantwoordelijkheid te nemen. Daarom levert Unica Integrated Security Management. 

Wat is Integrated Security Management?

Security in de zorg wordt met de dag belangrijker en is niet iets wat je ‘erbij’ doet. Integrated Security Management (ISM) kan uitkomst bieden. Met ISM besteedt een zorginstelling de complete security uit aan een hierin gespecialiseerde partij. 

De voordelen van Integrated Security Management:

•    Integrale oplossing: Het is gemakkelijk en vertrouwd om alle facilitaire processen én security integraal te laten verzorgen door één deskundige partij. 
•    Kostenbesparing: Een zorginstelling heeft één contract (Unica maakt afspraken met onderaannemers). Dit is efficiënter en voordeliger voor een zorginstelling.
•    Efficiënt werken: Focus op het primaire zorgproces en geen omkijken naar complexe security vraagstukken.

Hoe kunnen we jou helpen om zorg de ruimte te geven?

Unica zorgt er als Integrated Security Management-partij ervoor dat alles zo efficiënt mogelijk gebeurt, processen optimaal beveiligd zijn én dat er significante kostenbesparingen worden behaald. Meer weten? Neem dan contact met ons op.