Open Mountainbike sponsorrit | Unica

Open Mountainbike sponsorrit

Open Mountainbike sponsorrit

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseert Unica Oosterhout voor haar medewerkers, relaties, leveranciers en partners een MTB sponsorrit voor het goede doel! De opbrengst van deze sponsorrit wordt door Unica Oosterhout verdubbeld en komt geheel ten goede aan de Unica Foundation.

Unica Foundation

De Unica Foundation hulpprojecten in ontwikkelingslanden door haar kennis en kunde op het gebied van (duurzame) techniek op een structurele en duurzame wijze te delen met de lokale bevolking. De stichting heeft al meer dan 60 projecten gerealiseerd in Nepal en heeft daarmee meer dan 40.000 mensen geholpen.

Programma

De sponsorrit kent twee opties:

  1. Een MTB clinic voor beginners (onder leiding van een gediplomeerde instructeur) met een route van ± 16 kilometer;
  2. Een uitdagende route van ± 26 kilometer voor de gevorderde mountainbiker. 

Beide routes vinden plaats op de MTB-tracks in het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. 

Afbeelding
MTB tocht Oosterhout voor Unica Foundation

We ontvangen je graag vanaf 09:30 uur bij “Herberg De Drie Linden” (adres: Giersbergen 8, 5151 RG Drunen) waarna om 10:00 uur de briefing start. In groepjes zullen we vanaf 10:15 uur aan de sponsorrit/clinic beginnen. De verwachting is dat rond 12:00 uur de eerste en rond 13:00 uur de laatste deelnemers binnen zijn. Ter afsluiting genieten we met elkaar nog even van een hapje en een drankje!

  • Vanaf 09:30 uur: inloop (ontvangst met koffie/thee en een lekkernij)
  • 10:00 uur: briefing
  • 10:15 uur: vertrek/start MTB clinic voor beginners 
  • 10:15 uur: vertrek/start gevorderde MTB’ers in groepjes
  • 13:00 uur: hapje en drankje
  • 14:00 uur: afsluiting

Deelnamekosten

Voor deelname aan deze sponsorrit vragen wij een vrijwillige bijdrage. Dit bedrag zal door Unica worden verdubbeld en komt geheel ten goede aan de Unica Foundation. De vrijwillige bijdrage mag uiterlijk 28 september a.s. overgemaakt worden op rekeningnummer NL 78 INGB 0665 8288 29 ten name van Stichting Unica Foundation, onder vermelding van "Unica Oosterhout MTB Sponsorrit 2023" en jouw naam.

Afbeelding
MTB tocht Oosterhout voor Unica Foundation

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk t/m 22 september a.s. Let wel op: maximaal 100 deelnemers en vol=vol. Na jouw aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.

Heb je zelf geen mountainbike of kun je er geen lenen? Laat dit dan via het aanmeldformulier weten zodat Unica voor jou een mountainbike klaar heeft staan.

Wij hopen dat je er zaterdag 28 oktober bij bent!