Observation Room | Unica

Observation Room

Observation Room

Wie zich als bezoeker of leverancier meldt bij de intercom van ziekenhuis of zorginstelling, verwacht dat iemand binnen dat gebouw hem of haar te woord staat en de slagboom opent. Grote kans dat de persoon in werkelijkheid te maken heeft met de Unica Observation Room.

Vanuit de Observation Room biedt Unica jouw zorginstelling een uitgebreide (controle)functionaliteit op afstand. Dat betekent één centrale plek voor toegangsverlening en cameraobservatie. Intelligente technologie ondersteunt onze surveillancediensten. We voeren 24/7 klant-specifieke monitoring en opvolging van alarmeringen uit. Ook bewaken we buiten reguliere kantoortijden de ICT-omgeving van klantlocaties.

Wat is Observation Room?

Observation Room is een eigen productontwikkeling, die is gebaseerd op de visie van Unica op toegangsbeveiliging en security management. Gastvrijheid, veiligheid, compliance, continuïteit en bedrijfsvoering zijn wat ons betreft één geheel. 

De voordelen van Observation Room:

 • Veiligheid
  Dat zorgt ervoor dat organisaties 24/7 in control zijn en zich kunnen richten op hun primaire dienstverlening.
 • Efficiënter werken 
  Dit zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen efficiënter verlopen (personeelstekort). 
 • Kostenbesparing
  Waar traditionele beveiliging altijd aansturing vereist, kan Nsecure vanuit slimme systemen actie ondernemen zonder direct kosten te maken.
 • Duurzame oplossing
  Minder reistijd en dus minder CO2-uitstoot, past in duurzame ambities.

Hoe kunnen we jou helpen om zorg de ruimte te geven?

Door de werkzaamheden van mens en techniek op een slimme manier te combineren, kunnen zorginstellingen veel voordeel behalen. Denk aan het ondersteunen van manbeveiliging, receptiediensten of het buiten openingstijden monitoren, openen en sluiten van locaties.