Aandeelhouders verlengen investering in Unica vanwege sterke prestaties | Unica

Aandeelhouders verlengen investering in Unica vanwege sterke prestaties

Aandeelhouders verlengen investering in Unica vanwege sterke prestaties

De twee grootaandeelhouders van Unica, Triton en de familie Van Vliet, blijven investeren in het bedrijf. Daarmee spreken de investeringsmaatschappij en de familie uit dat ze groot vertrouwen hebben in het groeipotentieel en de strategie van de technisch dienstverlener.

Het bestuur van Unica is verheugd om de samenwerking met Triton en de familie Van Vliet voort te zetten. Het ziet de stabiliteit en de steun van beide partijen als een belangrijke reden voor het succes van de onderneming. De continuering is daarnaast een bevestiging van het vertrouwen van de aandeelhouders in de prestaties, het groeipotentieel en de strategie van Unica. Met veel energie gaat het bestuur de komende jaren samen met de bekende aandeelhouders de verdere groei en ambities van Unica realiseren. 

Om de voortzetting van de samenwerking te realiseren heeft fondsbeheerder Triton een vervolgfonds opgezet, waarin zowel de bestaande als nieuwe investeerders deelnemen. De wijziging heeft geen effecten of gevolgen voor de medewerkers, klanten en leveranciers van Unica.