Arjen Bos benoemd tot directeur Unica Industry Solutions | Unica

Arjen Bos benoemd tot directeur Unica Industry Solutions

Arjen Bos benoemd tot directeur Unica Industry Solutions

Arjen Bos (34) is met ingang van 1 maart benoemd tot directeur van Unica Industry Solutions. In deze nieuwe positie wordt Arjen verantwoordelijk voor de aansturing van de vestigingen van het bedrijf in Bodegraven, Venlo en Zwolle en het onder eigen naam opererende Pro-Fa Automation in ’s Hertogenbosch. Arjen krijgt de opdracht om Unica Industry Solutions verder uit te bouwen naar een strategische en technologische partner voor de industrie.

Arjen Bos (staand)
Arjen Bos, directeur Unica Industry Solutions

Arjen is afkomstig van Engie Industrial Services, waar hij de afgelopen anderhalf jaar verantwoordelijk was voor industriële automatisering en robotica. Daarvoor was hij meer dan vijf jaar actief als manager industrial automation voor FrieslandCampina en werkte hij voor Shell. In zijn functies specialiseerde Arjen zich in technologie en industriële automatisering, maar hij beschikt ook over commerciële en management ervaring. Die combinatie past bij de uitdaging om de activiteiten van Unica Industry Solutions steviger te positioneren in de markt.

Arjen ziet er naar uit om de specialistische activiteiten van Unica op het gebied van technisch dienstverlening in de industrie gericht uit te gaan bouwen. “De industriële markt is de laatste jaren volop in beweging, waarbij ontwikkelingen als Smart Industry en cybersecurity een steeds groter deel uitmaken van de dagelijkse realiteit. De hoogwaardige dienstverlening die reeds aanwezig is binnen Unica leent zich er goed voor om een bijdrage te leveren aan de vernieuwingen die de industrie doormaakt. Het netwerk van bedrijven waar Unica uit bestaat en de specialistische kennis van het werken met vitale infrastructuur biedt veel potentie en kan op meerdere vlakken een sterke meerwaarde bieden voor klanten binnen en buiten de industrie.”

Unica Industry Solutions is specialist in industriële dienstverlening en is systeemintegrator die alle technieken en componenten uit procesinstallaties met elkaar koppelt en laat samenwerken. Unica Industry Solutions denkt mee vanaf de conceptfase en zorgt voor de engineering en complete realisatie van de industriële installaties. In samenwerking met zijn zusterbedrijven zorgt Unica Industry Solutions daarnaast voor de perfecte omstandigheden op het gebied van klimaat, veiligheid, energievoorziening en automatisering om het productieproces optimaal te laten functioneren.