Benoeming twee nieuwe vestigingsdirecteuren bij Unica Building Services

Benoeming twee nieuwe vestigingsdirecteuren bij Unica Building Services

Het managementteam van Unica Building Services is vanaf 1 juni 2022 versterkt met twee nieuwe vestigingsdirecteuren. Richard Bruins (50) is aangesteld als vestigingsdirecteur van Unica Building Services Hengelo. Daarnaast is Stephanie van Riel (34) in Leeuwarden benoemd als vestigingsdirecteur van Pranger-Rosier Services, dat sinds 2021 onderdeel is van Unica Building Services. Dit bedrijvencluster beheert en onderhoudt gebouwgebonden installaties om opdrachtgevers te verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving. Unica Building Services telt 17 vestigingen verspreid over Nederland. Moederbedrijf Unica is met ruim 3.500 werknemers een van de grootste technisch dienstverleners van ons land.  

Afbeelding
Richard Bruins nieuwe directeur Hengelo

Richard Bruins nieuwe directeur in Hengelo
Richard Bruins bouwde de afgelopen 25 jaar een indrukwekkend CV op in het domein assetmanagement. Bij de vastgoedtak van de NS doorliep hij gedurende 15 jaar diverse functies in o.a. vastgoedbeheer en de ontwikkeling van (nieuwe) stations en bijhorende retailvoorzieningen. In 2016 stapte hij over naar Sodexo, waar hij als Director Assetmanagement KLM en als Senior Executive Benelux als opdrachtgever van Unica de organisatie leerde kennen. In zijn laatste functie als Business Development Executive bij consultancybedrijf Pragma, ontwikkelde Richard nieuwe producten en diensten op het gebied van assetmanagement en bracht deze op de markt. 

Vanaf juni keert Richard bij Unica terug aan de operationele kant van de markt: “Ik hou van de bedrijvigheid, het teamwork en het persoonlijk contact in de uitvoering. Daarnaast heb ik een passie voor alles wat met duurzaamheid en techniek te maken heeft. Ik ben geboren en getogen in Twente en woon in Hengelo. Vandaar dat ik de regio goed ken en hier een uitgebreid netwerk heb. In mijn nieuwe functie valt dat heel mooi samen.” 
 

Afbeelding
Stephanie van Riel nieuwe directeur Pranger-Rosier Leeuwarden

Stephanie van Riel nieuwe directeur Pranger-Rosier Leeuwarden
Stephanie van Riel doorliep voor haar aanstelling bij Pranger-Rosier een succesvolle carrière binnen Alliander. Ze groeide van teammanager door naar regiomanager binnen Qirion, de hoogspanningstak van Alliander. Zij gaf daar leiding aan de service- en projectenorganisatie die het hoogspanningsnet in Friesland en de Noordoostpolder onderhoudt. Stephanie gaat bij Pranger-Rosier Leeuwarden de serviceorganisatie uitbouwen en professionaliseren.
 
Stephanie vertelt: “Ik haal veel energie uit het aanbrengen van structuur in een organisatie, wat ik bij Alliander en Qirion met veel plezier heb gedaan. Ik kijk er enorm naar uit om nu aan de slag te gaan bij Pranger-Rosier en daar te werken aan het verder versterken van operationele processen en structuren, om de groeiambities van de vestiging te realiseren.”

Over Unica Building Services
Unica Building Services beheert en onderhoudt alle gebouwgebonden installaties om gebruikers van een gebouw te verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving. Het bedrijf coördineert het totale beheer en onderhoud van gebouwen en kent 17 vestigingen, verdeeld over heel Nederland.