Cluster Unica Fire Safety schenkt donatie aan Nederlandse Brandwonden Stichting | Unica Cluster Unica Fire Safety schenkt donatie aan Nederlandse Brandwonden Stichting

Cluster Unica Fire Safety schenkt donatie aan Nederlandse Brandwonden Stichting

Cluster Unica Fire Safety schenkt donatie aan Nederlandse Brandwonden Stichting

Naast het leveren van een integraal totaalpakket aan brandveiligheidsoplossingen, zowel installatietechnisch en bouwkundig hecht het cluster Unica Fire Safety veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maatschappelijk ondernemen gaat niet alleen over (het slimmer, efficiënter en duurzamer maken van) brandveiligheidsinstallaties, maar ook over zorg en welzijn van mensen. Hierdoor hebben Unica Fire Safety en Gerco gezamenlijk een donatie ter waarde van €3.000,- geschonken aan de Nederlandse Brandwonden Stichting.

De Nederlandse Brandwonden Stichting zet zich dagelijks in om brandwonden te voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot het minimum te beperken. De missie van de Nederlandse Brandwonden Stichting sluit naadloos aan op de missie van het cluster Unica Fire Safety; ‘op duurzame wijze bijdragen aan een brandveilige werk- en leefomgeving’, waardoor de organisatie heeft besloten om deze stichting als goed doel te ondersteunen.

‘Bij Unica Fire Safety hebben we ervoor gekozen om geen fysieke relatiegeschenken meer te geven aan onze zakenrelaties. In plaats daarvan schenken we een financiële bijdrage, dit jaar, aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. Graag ondersteunen we een initiatief als deze, waarbij de missie van de Nederlandse Brandwonden Stichting; ‘veilig wonen, werken en leven met een minimaal risico op brand(wonden)letsel’ naadloos aansluit op de missie van Unica Fire Safety. We zijn dankbaar dat we met deze donatie een bijdrage kunnen leveren op het gebied van brandveiligheid’.

Inmiddels is de cheque aan de Nederlandse Brandwonden Stichting overhandigd wat ten goede komt aan het ontwerp en drukken van lees- en doe boekjes ‘Robin is ziek’. ‘Deze donatie komt ten goede aan het lees- en doe boekje ‘Robin is ziek’. Dit zijn kinderboekjes die bedoeld zijn om op spelenderwijs voorlichting en verwerking te bieden voor kinderen met brandwonden. Fantastisch dat we de laatste €3.000,- die nog ontbrak van Unica Fire Safety en Gerco hebben mogen ontvangen’,  aldus Ariënne de Boer, fondsenwerver bij de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Foto van donatie v.l.n.r.: Tom Verschoor (Clusterdirecteur Unica Fire Safety), Ariënne de Boer (Fondsenwerver Zakelijke markt Nederlandse Brandwonden Stichting) en Tom Overbeek (Technisch Commercieel Manager Gerco).