Directeur Laurens de Lange vertrekt bij Unica Groep

Directeur Laurens de Lange vertrekt bij Unica Groep

Laurens de Lange vertrekt met ingang van 1 juni als directeur bij Unica Groep. Na een dienstverband van meer dan 18 jaar gaat Laurens zijn omvangrijke ervaring vanaf 1 juni 2021 inzetten vanuit zijn eigen nieuw op te starten bedrijf.

Laurens de Lange trad in 2003 in dienst van Unica als hoofd service en onderhoud en groeide door tot vestigingsdirecteur. Hij stond in die periode aan de start van landelijke servicecontracten bij Unica, leverde een bijdrage aan het op de kaart zetten van Gezonde Gebouwen in Nederland en wist met zijn collega’s grote duurzame projecten te realiseren. Vanaf 2007 bekleedde hij diverse functies in de groepsdirectie en was hij gedurende zijn carrière binnen Unica onder meer verantwoordelijk voor business- en market development, commercie en marketing & communicatie. Daarnaast was hij initiator en bestuurder van verschillende joint-ventures waarin Unica heeft geparticipeerd. 

Laurens is trots op alles wat hij met zijn collega’s binnen Unica heeft bereikt en kiest nu voor een volgende stap in zijn carrière. Vanuit zijn eigen nieuw op te zetten bedrijf gaat hij zich richten op publiek-private samenwerkingen bij maatschappelijke vraagstukken, zoals energietransitie en circulariteit. Unica dankt Laurens voor zijn inzet voor het bedrijf en wenst hem alle succes in zijn aanstaande ondernemerschap.