Drie Unica-bedrijven in top 10 Security Management onderzoek

Drie Unica-bedrijven in top 10 Security Management onderzoek


Het vakblad Security Management maakte op dinsdag 14 juli de resultaten van het Partner of Choice 2020 onderzoek bekend op securitymanagement.nl. Het onderzoek brengt een totaaloverzicht van de best beoordeelde leveranciers voor producten en diensten, in diverse disciplines van het security management vakgebied.

Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek

Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is erop gericht om professionals op weg te helpen in het opstellen van een longlist om de juiste keuze in leveranciers te maken. Per vakgebied heeft Security Management onder beslissers een onderzoek uitgevoerd op onderwerpen waar de doelgroep direct verantwoordelijk voor is, of waar ze een grote invloed hebben in het aankoopproces.

In de periode februari en maart 2020 is online onderzoek gehouden onder lezers van Security Management om hun inkoopgedrag te inventariseren. Er is een simpele maar cruciale vraag per onderwerp gesteld: “Met welke leveranciers doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”. Drie Unica-bedrijven zijn in verschillende werkgebieden in de top 10 geëindigd. 

Unica nr. 1 installateur
Technisch dienstverlener Unica is verkozen tot nummer 1 installateur als het gaat om de installatie van beveiligingsinstallaties. Nsecure, dat sinds 2017 onderdeel is van Unica Groep, behaalt dit jaar de tweede plaats in de categorie system integrator. Nsecure is specialist op gebied van toegangsverlening en security management. Op het gebied van cybersecurity heeft Unica ICT Solutions tenslotte de 10e plaats bereikt in het overzicht, dat naast Nederlandse bedrijven ook diverse gerenommeerde internationale aanbieders bevat.
 

POC_banner
Unica nr. 1 installateur volgens Partner of Choice by Security Management