Jeroen Groenen nieuwe vestigingsdirecteur Unica Building Services Eindhoven | Unica

Jeroen Groenen nieuwe vestigingsdirecteur Unica Building Services Eindhoven

Jeroen Groenen nieuwe vestigingsdirecteur Unica Building Services Eindhoven

Jeroen Groenen (37) is vanaf 1 maart jl. de nieuwe vestigingsdirecteur van Unica Building Services in Eindhoven. Deze vestiging is een van de regionale kantoren van waaruit Unica zich richt op installatie, beheer en onderhoud van technische installaties voor comfortabele, duurzame, veilige en gezonde gebouwen. Unica Building Services telt 17 vestigingen verspreid over Nederlanden is daarmee het grootste bedrijvencluster van Unica, dat met ruim 3.500 werknemers een van de grootste technisch dienstverleners van ons land is. 

Afbeelding
Jeroen Groenen

Veel ervaring in utiliteitsbouw

Jeroen heeft in zijn carrière een mooie staat van dienst opgebouwd als ondernemende manager die marktpotentieel omzet in resultaat. Hij was hiervoor werkzaam bij bouwonderneming Heijmans waar hij leiding gaf aan Beyond Eyes. Deze scale-up is gericht op het creëren van slimme, duurzame en gezonde werkomgevingen. Daarvoor leidde hij bij Signify, wereldmarktleider op het gebied van verlichting, wereldwijd multidisciplinaire verlichtingsprojecten. Zijn carrière startte hij bij Heijmans waar hij verantwoordelijk was voor de commerciële en technische invulling van o.a. tendertrajecten. Jeroen studeerde Architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en Bouwkunde aan de Avans Hogeschool in Tilburg.

“Ik heb erg veel zin om met dit getalenteerde en gemotiveerde team aan de slag te gaan”, zegt Jeroen. “De potentie van de regio Eindhoven is enorm: er zijn veel bedrijven gevestigd die afhankelijk zijn van goede techniek en de urgentie om te digitaliseren en verduurzamen is hoog. Veel organisaties hebben op dit gebied behoefte aan een betrouwbare partner om die opgave toekomstbestendig in te vullen. Unica Building Services heeft hiervoor alles in huis zoals we al laten zien bij bestaande opdrachtgevers. Mijn uitdaging is deze voorsprong om te zetten in het beste resultaat voor bestaande en nieuwe klanten in deze regio.”

Steeds meer verduurzamingsprojecten

Unica Building Services inspecteert, keurt en onderhoudt klimaatinstallaties, warmteopwekking, bodemenergiesystemen en regel- en terreininstallaties. Ook ondersteunt het bedrijf steeds meer opdrachtgevers op het gebied van verduurzamingsprojecten zoals de energiezuinigheid en circulariteitsdoelstellingen. Unica Building Services heeft 17 vestigingen verspreid over Nederland en ruim 1.000 werknemers in dienst.