John Voogt toegevoegd aan directieteam Unica Building Projects

John Voogt toegevoegd aan directieteam Unica Building Projects


Unica Building Projects heeft John Voogt (57) aangesteld als regiodirecteur voor de regio Zuidwest-Nederland. In die hoedanigheid wordt hij verantwoordelijk voor alle renovatie- en nieuwbouwactiviteiten van Unica Building Projects in onder meer Rotterdam en Den Haag. John Voogt is begin mei begonnen aan deze nieuwe uitdaging.

John Voogt

John Voogt is een ondernemer en een bouw- en installatieman in hart en nieren. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in verschillende directiefuncties bij toonaangevende concerns in de bouw-, energie- en installatiebranche, zoals Comfort Partners (onderdeel van TBI), Joulz, Facilicom en voormalig Imtech. Gedurende zijn carrière werkte hij aan vele nieuwbouw- en verbouwprojecten, waarbij hij veel kennis opdeed in multidisciplinaire projectontwikkeling en -realisatie.

Uitstekende propositie
“Unica is een professioneel, ondernemend en ambitieus bedrijf, dat met zijn kennis, kunde en maatschappelijke betrokkenheid bijdraagt aan het vormgeven van de toekomst. Die werkwijze past goed bij mij. Ik heb de Unica-medewerkers leren kennen als echte vakmensen die heel betrokken zijn bij het bedrijf. Unica combineert de fijne waarden van een familiebedrijf met een op-en-top professionele organisatie”, blikt John Voogt terug op zijn eerste weken. Unica Building Projects heeft volgens hem een uitstekende propositie in de markt. “De vraagstukken van deze tijd zijn steeds complexer van aard: vooral op het gebied van verduurzaming, digitalisering, financiering, veiligheid en gezondheid. Unica Building Projects heeft expertise van al die onderdelen in huis, en met de binnenstedelijke ontwikkeling in zowel Den Haag als Rotterdam zijn de vooruitzichten in de regio ook goed”, vindt hij.

Directieteam Unica Building Projects
John Voogt neemt als regiodirecteur het stokje over van Fons Muskiet, die na bijna 20 jaar voor Unica werkzaam te zijn geweest zijn carrière vanaf 1 juli als ondernemer buiten het bedrijf voortzet. Als regiodirecteur gaat John nauw samenwerken met Cees Haakman, directeur Unica Building Projects regio Noordwest. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de activiteiten in de regio West, die vanwege de omvang van de markt in twee delen is gesplitst. De andere regio’s worden aangestuurd door Arjan van Haperen (Zuid) en Henk Knevelbaard (Noordoost). William Swinkels geeft als algemeen directeur van Unica Building Projects leiding aan het directieteam.