Jorrit Neurink nieuwe operationeel directeur Unica Special Security Projects | Unica

Jorrit Neurink nieuwe operationeel directeur Unica Special Security Projects

Jorrit Neurink nieuwe operationeel directeur Unica Special Security Projects

Jorrit Neurink


Jorrit Neurink (43) is de nieuwe operationeel directeur van Unica Special Security Projects. Neurink volgt Arnout Vink (43) op, die in juli is gestart als directeur QHSE, Security & Risk binnen Unica Groep. Als specialist in complexe beveiligingssystemen van bedrijven en organisaties werkt Unica Special Security Projects voor opdrachtgevers met een hoog veiligheidsrisico.

Neurink is ervaren in operations-, proces- en verandermanagement. Hij was eerder werkzaam voor VolkerWessels, Radio Holland en Equans. Zijn kracht ligt in het optimaliseren van bedrijven in de technische dienstverlening, waarin Unica met talrijke bedrijven actief is. Eén daarvan is Unica Special Security Projects, dat in 2016 is ontstaan nadat de aanbesteding van de Rijksoverheid voor het nieuwe Defensie Bewakings- en Beveiligingssysteem (DBBS) werd gewonnen. 

Aan die activiteit gaat Neurink met veel enthousiasme operationeel de leiding geven. “Het aantrekken van goed geschoold technisch personeel is een van de zaken waarmee ik vol vertrouwen aan de slag ga”, vertelt hij. “Unica is een aantrekkelijke werkgever. Met de kwalitatief hoogstaande security-oplossingen die wij klanten bieden en de Unica Groep waarmee we samen verder bouwen, kunnen we gekwalificeerde mensen aanspreken.”

Warme overdracht
In de komende periode werken Neurink en Vink nauw samen. Arnout Vink: “Bij Unica Special Security werken we aan omvangrijke projecten met een hoog veiligheidsrisico, die de BV Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Voor onze opdrachtgevers en leveranciers is een zorgvuldige, ‘warme’ overdracht van werkzaamheden belangrijk voor de continuïteit. Dat is precies wat Jorrit en ik zullen doen.”