Kim Platteeuw nieuwe vestigingsdirecteur Unica Building Services Hoevelaken

Kim Platteeuw nieuwe vestigingsdirecteur Unica Building Services Hoevelaken


Unica heeft Kim Platteeuw (41) per 1 oktober 2021 benoemd als vestigingsdirecteur van Unica Building Services in Hoevelaken. Dit bedrijvencluster beheert en onderhoudt gebouwgebonden installaties om opdrachtgevers te verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving. Unica Building Services telt 17 vestigingen verspreid over Nederland. Unica is met ruim 3.000 werknemers een van de grootste technisch dienstverleners van ons land.

Kim studeerde Natuurwetenschap & Innovatiemanagement aan de Universiteit Utrecht. Ze begon haar carrière in 2009 als management trainee bij Imtech en was daarna tot 2015 werkzaam bij Imtech Building Services, waar zij verantwoordelijk was voor beheer & onderhoud in drie regio’s. Vervolgens was zij Manager Technisch Beheer bij Newomij, een van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland en vanaf 2018 als Team Leader Services werkzaam bij Alrec, specialist op het gebied van instore communicatie.

Kim is bekend met Unica vanuit haar positie bij Imtech Building Services, waar zij na het faillissement een deel van haar portefeuille overdroeg aan Unica dat verschillende werkzaamheden van Imtech Building Services overnam. “Met veel plezier keer ik nu terug in de branche van technische dienstverlening, die altijd goed bij mij heeft gepast. Het menselijke karakter van deze branche en de focus op lange termijn relaties met klanten spreekt mij aan. Bovendien wil ik graag leiding geven aan de groei van het aantal opdrachten van de vestiging in Hoevelaken, waarbij ook de gespecialiseerde kennis van zusterbedrijven van Unica kan worden ingezet”, vertelt zij. 

Steeds meer verduurzamingsprojecten
Unica Building Services inspecteert, keurt en onderhoudt klimaatinstallaties, warmteopwekking, bodemenergiesystemen en regel- en terreininstallaties. Ook ondersteunt het bedrijf steeds meer opdrachtgevers op het gebied van verduurzamingsprojecten zoals de energiezuinigheid en circulariteitsdoelstellingen.