Onderzoek naar ervaringen asset management door Unica Innovation Center | Unica

Onderzoek naar ervaringen asset management door Unica Innovation Center

Onderzoek naar ervaringen asset management door Unica Innovation Center


Het Unica Innovation Center is een strategische divisie van Unica Groep die zich richt op de ontwikkeling van innovaties en nieuwe concepten. Voor een nieuwe oplossing die de divisie ontwikkelt, is het team benieuwd naar de inzichten en ervaringen van asset en/of facility managers.

Asset managers en facility managers spelen een belangrijke rol in het beheren en optimaliseren van bedrijfsmiddelen en faciliteiten. Het Unica Innovation Center werkt aan nieuwe oplossingen om hen daarbij optimaal te ondersteunen met innovatieve technologie. Om de dagelijkse ervaringen en inzichten van de eindgebruikers goed te doorgronden, heeft het team een vragenlijst opgezet om hun mening te horen. Iedereen die werkzaam is als asset manager of facility manager, wordt dan ook uitgenodigd om deze vragenlijst in te vullen.

Het invullen van de vragenlijst duurt slechts 10 minuten, waarmee je waardevolle input geeft over de toekomstige diensten van Unica. Om deelname nog aantrekkelijker te maken, maakt iedereen die de vragenlijst invult kans op een Bol.com bon van € 50 of een Apple AirTag.

Meedoen?
Klik op de onderstaande link om de vragenlijst te openen.

Klik hier voor de vragenlijst

Uw input is van onschatbare waarde voor ons en we waarderen uw deelname enorm.