Unica Energy Solutions erkend voor zonnestroom PV-projecten | Unica

Unica Energy Solutions erkend voor zonnestroom PV-projecten

Unica Energy Solutions erkend voor zonnestroom PV-projecten

Unica Energy Solutions is met ingang van augustus 2018 erkend voor het verzorgen van zonnestroom PV-projecten. De stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvIN) heeft het bedrijf half augustus opgenomen in het register van certificaathouders. Met de erkenning toont Unica aan te beschikken over de vakbekwaamheid om zonnestroom PV-projecten uit te voeren. Naast de BRL-9500 en BRL-6000 certificeringen, voor onder andere energielabels en WKO's, betekent de erkenning een uitbreiding van de duurzame technieken en diensten die Unica voor zijn opdrachtgevers kan verzorgen.

Opdrachtgevers vragen steeds meer naar de uitvoering van erkende maatregelen om te verduurzamen. Unica Energy Solutions helpt met de realisatie van een zonne-energiesysteem en de aanvraag van de SDE-subsidie. Via een Quick Scan PV kunnen opdrachtgevers een plan op maat aanvragen met details over dakoppervlak, minimale opbrengst, dakplan met keuze paneel, aanleg, investering en financiering.

Wie interesse heeft of meer informatie wenst, kan contact opnemen met Unica Energy Solutions via energysolutions@unica.nl.