Unica Fire Safety erkend leerbedrijf voor opleiding sprinklermonteur | Unica

Unica Fire Safety erkend leerbedrijf voor opleiding sprinklermonteur

Unica Fire Safety erkend leerbedrijf voor opleiding sprinklermonteur

Sinds juli is Unica Fire Safety aangesloten als erkend leerbedrijf voor de MBO-2 opleiding sprinklermonteur. Op deze manier kunnen er structureel leerlingen en stagiairs worden opgeleid en wordt er ruimte geboden voor een leer- of stageplaats.

Unica Fire Safety is bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) aangesloten als erkend leerbedrijf. Met deze organisatie faciliteert Unica Fire Safety leerplaatsen en stagemogelijkheden om te kunnen zorgen voor meer technische vakmensen, voor nu en in de toekomst. Deze leerplaatsen zijn onder andere te vinden op de websites stagemarkt en leerbanenmarkt.

Als sprinklermonteur bij Unica Fire Safety monteer en onderhoud je (onderdelen van) het sprinklerleidingwerk. Leerlingen en/of stagiairs worden gedurende deze periode gekoppeld aan een contactpersoon of praktijkopleider die hun technische kennis zullen delen. De functie als sprinklermonteur is van toegevoegde waarde, omdat dit een belangrijk onderdeel is van onze sprinklerinstallatie en bij een beginnende brand zorgt voor het correct functioneren.

Ben of ken je iemand die geïnteresseerd is in een leerplaats of stage? Bekijk de leer- of stageplaats via: stagemarkt.nl en/of leerbanenmarkt.nl of neem contact op via: firesafety@unica.nl