Unica Fire Safety sluit partnerschap met Nederlandse Brandwonden Stichting | Unica

Unica Fire Safety sluit partnerschap met Nederlandse Brandwonden Stichting

Unica Fire Safety sluit partnerschap met Nederlandse Brandwonden Stichting

V.l.n.r. Ariënne Kwaad (relatiemanager zakelijke werving en bijzondere giften Nederlandse Brandwonden Stichting) en Jeffrey Hoppenbrouwers (commercieel directeur cluster Unica Fire Safety)

Unica Fire Safety heeft een bedrijfspartnerschap gesloten met de Nederlandse Brandwonden Stichting. Deze gezamenlijke inspanning heeft als doel een brandveilige werk- en leefomgeving te bevorderen, met aandacht voor het voorkomen van brandwonden en het minimaliseren van het leed bij brandwondenpatiënten. Het officiële tekenmoment ter bekrachtiging van deze samenwerking vond plaats op de locatie Hoevelaken van Unica Fire Safety, waar vertegenwoordigers van beide partijen de overeenkomst hebben ondertekent. Naast het partnerschap heeft Unica Fire Safety een donatie van €3.000,- geschonken aan de stichting.

De Nederlandse Brandwonden Stichting zet zich dagelijks in voor het voorkomen van brandwonden en het verbeteren van brandwondenzorg. Door de krachten te bundelen zorgen Unica Fire Safety en de Nederlandse Brandwonden Stichting voor nog meer impact op het gebied van brandveiligheid en -zorg. Deze samenwerking markeert de gezamenlijke inzet: ‘Bij Unica Fire Safety geloven we in het realiseren van een brandveilige werk- en leefomgeving voor iedereen. Met dit partnerschap draagt Unica Fire Safety actief bij aan de missie van de Nederlandse Brandwonden Stichting en maakt maatschappelijke impact op de levens van brandwondenpatiënten’, aldus Unica Fire Safety.

Door dit partnerschap worden gezamenlijke expertise en middelen ingezet om bewustzijn te vergroten en concrete stappen te zetten in een omgeving waarin brandpreventie, brandveiligheidsoplossingen en doeltreffende zorg voor brandwonden centraal staan. In het nieuwe jaar zullen er gerichte acties worden opgezet om verdere invulling te geven aan deze samenwerking, met het oog op tastbare resultaten en blijvende impact.

In aanvulling op het partnerschap heeft Unica Fire Safety een financiële bijdrage van €3.000 geschonken aan de Nederlandse Brandwonden Stichting, net als voorgaande jaren. De bijdrage aan de Nederlandse Brandwonden Stichting zal worden ingezet ter ondersteuning van het werk van de stichting en het verbeteren van de brandwondenzorg.

Over Unica Fire Safety: Unica Fire Safety, een vooraanstaande speler in Nederland op het gebied van brandbeveiliging, biedt met een team van 450 specialisten integrale brandveiligheidsoplossingen. De specialismen die het cluster hierbij inzet omvat: fire suppression, fire detection, fire pumps & water supply en passive fire protection. Met gecertificeerde brandveiligheidsvoorzieningen zorgt het cluster voor optimale brandveiligheid gedurende de volledige levenscyclus van brandveiligheidsvoorzieningen.

Over Nederlandse Brandwonden Stichting: De Nederlandse Brandwonden Stichting wil brandwonden voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum beperken. Meer weten? Bekijk de informatie op de website: www.brandwondenstichting.nl