Unica met business story in MT1000

Unica met business story in MT1000

Het magazine Management Team (MT) introduceert deze week de MT1000, een lijst met de beste zakelijke dienstverleners van Nederland. De lijst omvat 1.000 financiële, professionele en digitale dienstverleners in Nederland. Unica is met een business story opgenomen in de nieuwe uitgave, die deze week bij alle abonnees van MT Magazine op de mat ligt.
 
Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten. Later kwamen daar professionele en digitale dienstverleners bij. Dit jaar zijn die drie ranglijsten voor het eerst samengevoegd tot een nieuwe lijst: De MT1000.
 
In de business story vertelt CEO John Quist over de transformatie die Unica doormaakt van toonaangevend landelijk installatieconcern tot een geïntegreerde technisch dienstverlener. “De noodzakelijke grote innovatie, intelligentie én verduurzaming van de gebouwde omgeving moet bij partijen als Unica vandaan komen. Er is een groeiende behoefte aan partijen, zoals wij, die uiteenlopende systemen en oplossingen kunnen integreren en die gespecialiseerde kennis over gebouwen onder één dak aanbieden”, stelt Quist in de business story.
 
De volledige business story die gepubliceerd is in MT Magazine is hieronder te downloaden.