Unica voor 5e keer op rij uitgeroepen tot FD Gazelle | Unica

Unica voor 5e keer op rij uitgeroepen tot FD Gazelle

Unica voor 5e keer op rij uitgeroepen tot FD Gazelle

Unica voor 5e keer op rij uitgeroepen tot FD Gazelle


Unica Groep is wederom uitgeroepen tot een van de FD Gazellen van 2020. Het behalen van de vermelding in de lijst met snelst groeiende bedrijven in Nederland maakt dat de technisch dienstverlener zich voor de vijfde keer op rij FD Gazelle mag noemen.

De FD Gazellen Award worden elk jaar uitgereikt door Het Financieele Dagblad (FD). Die titel kent het dagblad toe aan bedrijven die ten minste 20% in omzet groeiden over de laatste drie boekjaren. Naast omzet wordt ook gekeken naar de winstgevendheid en de aangroei van het personeelsbestand. Binnen al die onderdelen is Unica erin geslaagd om de afgelopen jaren te groeien. Unica is dan ook trots om zich voor het vijfde jaar op rij FD Gazelle te mogen noemen. 

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kiest de organisatie voor een digitale uitreiking. Op donderdag 19 november worden de FD Gazellen per regio bekend gemaakt. Dit jaar worden de FD Gazellen Awards voor de zeventiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen met een bovengemiddelde groei.