triptic en Unica ICT Solutions bundelen krachten voor optimale moderne werkplek in de zorg | Unica

triptic en Unica ICT Solutions bundelen krachten voor optimale moderne werkplek in de zorg

triptic en Unica ICT Solutions bundelen krachten voor optimale moderne werkplek in de zorg

EINDHOVEN – Na enkele succesvolle samenwerkingen bij vooraanstaande zorginstellingen hebben Unica ICT Solutions en triptic, de makers van Iris Intranet, besloten intensiever met elkaar op te trekken. Door dit partnerschap maken beide organisaties hun moderne werkplek voor de zorg nog toegankelijker.

Door de toenemende druk en complexiteit in de zorgsector, veroorzaakt door administratieve lasten, personeelstekort en een groeiend applicatielandschap, staat de tijd die zorgprofessionals aan directe zorg besteden onder druk. "We richten ons steeds meer op het werkproces van zorgmedewerkers. We kijken hoe ze hun taken uitvoeren en hoe hun digitale werkplek hierin ondersteunt. Wij kunnen vanuit onze moderne werkplek een startportaal aanbieden, maar het is logischer om een partnerschap aan te gaan met een partij die ruime ervaring met zorgportalen heeft," deelt Roger Schmitz, portfolio developer healthcare bij Unica ICT Solutions.

"In dit opzicht vullen we elkaar perfect aan," voegt Roel Knapen, algemeen directeur van triptic, toe. "Door de krachten van Iris Intranet en Unica te bundelen tillen we de digitale moderne werkplek voor de zorg naar een hoger niveau. In combinatie met de diepgaande integraties die we al hebben ontwikkeld met toonaangevende applicaties zoals Microsoft, Zenya, Vilans, TOPdesk en ONS Nedap maken we informatie en applicaties toegankelijker voor zorgprofessionals."

"Deze integraties zorgen ervoor dat zorgmedewerkers gemakkelijker toegang krijgen tot de juiste informatie," legt Roger Schmitz uit. "Door de moderne werkplek naadloos te integreren met belangrijke applicaties, maken we samen het werk van zorgprofessionals makkelijker. Zo zorgen we ervoor dat medewerkers beter ondersteund worden en dat ze meer tijd kunnen besteden aan de zorg van cliënten of patiënten."

Triptic en Unica ICT Solutions
Roger Schmitz, portfolio developer healthcare bij Unica ICT Solutions en Roel Knapen, algemeen directeur bij triptic schudden de handen op de samenwerking.

Over Unica ICT Solutions:
Als landelijke full-service ICT-dienstverlener helpen we al ruim 30 jaar organisaties in het altijd bewegelijke ICT-landschap, door marktontwikkelingen te vertalen naar effectieve ICT-oplossingen. Onze ruim 350 specialisten zetten zich dagelijks vol enthousiasme en oprechte aandacht in op de complete ICT-keten. Van advies, levering, implementatie tot aan onderhoud, beheer en ook adoptie en training. Wij zorgen ervoor dat onafhankelijk advies de basis vormt van onze dienstverlening, en met ons brede portfolio fungeren als ICT-partner en zijn met onze aanpak in staat een bijdrage te leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van onze relaties. Meer informatie: www.unica.nl/ict-solutions.  

Over triptic: 
Al sinds 1997 vind je bij triptic de blauwdruk voor betere online communicatie. Ruim 150 organisaties in de zorg, overheid en het onderwijs werken met hun prijswinnende sociaal intranet: Iris. Iris Intranet is een veelzijdig platform voor interne communicatie, samenwerking en verbinding. Door sterke basisfunctionaliteiten en integraties met verschillende applicaties zoals o.a. de Microsoft365 suite, Zenya, Vilans, Liquit en TOPdesk vinden professionals alle belangrijke informatie en applicaties op één plek. Inmiddels is Iris Intranet is hét startpunt van ruim 120.000 zorgprofessionals in Nederland en België en werken vooraanstaande zorgorganisaties zoals Espria, het Flevoziekenhuis, ’s Heeren Loo en het Wit-Gele Kruis elke dag met Iris. Meer informatie vind je op www.irisintranet.com