ColorFabb snel weer operationeel dankzij Unica Venlo | Unica

ColorFabb snel weer operationeel dankzij Unica Venlo

ColorFabb snel weer operationeel dankzij Unica Venlo

3D-printing specialist ColorFabb heeft dankzij Unica Venlo in enkele weken een verhuizing naar een ander bedrijfspand in Belfeld kunnen afronden. De specialisten van Unica zorgden ervoor dat de productielijnen van het Limburgse bedrijf binnen drie weken operationeel waren en dat de WKO-installatie van ColorFabb tijdig in werking gesteld werd.

Directeur Ruud Rouleaux vertrouwde de opdracht om het nieuwe bedrijfspand van ColorFabb bedrijfsklaar te maken toe aan Unica Venlo. In het pand dat het bedrijf ging betrekken was al een Warmte Koude Opslag (WKO)-installatie aanwezig, maar die was sinds 2012 niet meer gebruikt. De eerste taak voor Unica was dan ook het correct in werking stellen van de WKO-installatie. Daarnaast moest de infrastructuur voor de productielijnen van ColorFabb gerealiseerd worden. De ervaring van Unica op beide gebieden was voor de 3D-specialist doorslaggevend in de keuze voor de technisch dienstverlener.

Binnen drie weken realiseerde Unica beide projecten op een professionele en voortvarende manier, naar volle tevredenheid van ColorFabb. De productielijnen draaien inmiddels op volle toeren en in het gebouw is de temperatuur optimaal ingeregeld. De korte communicatielijnen en de constructieve samenwerking droegen bij aan de razendsnelle oplevering van de gecombineerde opdracht. “3D-printing is een zeer dynamische sector. Onze verhuizing moest dan ook kort en strak geregisseerd worden om kostbaar tijdverlies te voorkomen. Unica heeft dat voor ColorFabb BV mogelijk gemaakt, zonder additionele downtime. Vanuit ons mooie nieuwe bedrijfspand is Belfeld zijn we klaar om de wereld te gaan veroveren op het gebied van 3D Printing”, zegt directeur Ruud Rouleaux van ColorFabb.

ColorFabb is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf, dat sinds begin dit jaar gevestigd is in Belfeld (Limburg). ColorFabb levert en produceert een scala van zeer gespecialiseerde producten op het gebied van 3D-printers en 3D-print filamenten. De 3D-printing markt groeit snel, dus ColorFabb houdt dan ook een sterke focus op nieuwe en innovatieve materialen die toegepast kunnen worden binnen de markt.