Gebouwautomatisering

Op het grensvlak van gebouwautomatisering, technologie, ICT en industriële automatisering ontstaan continu nieuwe kansen op het gebied van innovatie, efficiencyverbetering en kostenbesparing. Vanuit het onafhankelijke gespecialiseerde bedrijf Regel Partners adviseert, levert, implementeert en beheert Unica oplossingen op het gebied van gebouwautomatisering en biedt het onafhankelijke oplossingen voor systeemintegratie om de diverse gebouwsystemen effectief op elkaar aan te sluiten.
 
Unica levert vooruitstrevende oplossingen in de gebouwautomatisering die resulteren in een comfortabel binnenklimaat en een duurzaam gebouw. Gecombineerd met oplossingen voor ‘data-analytics’ en ‘smart buildings’ biedt Unica totaaloplossingen voor gebouwautomatisering die voor medewerkers en bezoekers resulteren in een prettige omgeving om in te verblijven en de facilitair manager veel werk uit handen nemen. Daarnaast zijn deze oplossingen een uitstekende investering voor beleggers, omdat gebouwautomatisering de waarde van een pand doorgaans doet toenemen.

Unica realiseert een totaalintegratie van alle voorkomende gebouwgebonden installaties. Denk hierbij aan systemen voor CCTV, brandmelding, inbraak, toegang en klimaat. Behalve de koppeling van diverse systemen wordt ook overkoepelende intelligentie toegevoegd aan de te integreren systemen. Hierdoor ontstaat een breed scala aan functionaliteit en informatie.

Als systeemintegrator op het gebied van gebouwgebonden installaties biedt Unica de best passende en meest vooruitstrevende systemen die zich op de markt hebben bewezen. Opdrachtgevers kunnen hiermee prestatieverbeteringen realiseren. Diverse installaties worden hierbij gekoppeld aan overkoepelende systemen, die intelligentie toevoegen aan de installaties. Alle gebouwgebonden techniek kan zo desgewenst tot één integraal systeem worden samengevoegd.

Lees meer over gebouwautomatisering op de website van Regel Partners