Gebouwautomatisering

Totaalconcept en systeemintegratie

Op het grensvlak van gebouwautomatisering, technologie, ICT en industriële automatisering ontstaan continu nieuwe kansen op het gebied van innovatie, efficiencyverbetering en kostenbesparing. Vanuit het onafhankelijke gespecialiseerde bedrijf Regel Partners adviseert, levert, implementeert en beheert Unica oplossingen op het gebied van gebouwautomatisering en biedt het onafhankelijke oplossingen voor systeemintegratie om de diverse gebouwsystemen effectief op elkaar aan te sluiten. Regel Partners maakt samen met Unica Building Automation deel uit van het bedrijvencluster Unica Building Intelligence.

Unica levert vooruitstrevende oplossingen in de gebouwautomatisering die een comfortabel binnenklimaat en een duurzaam gebouw opleveren. Gecombineerd met ‘data-analytics’ en ‘smart buildings’ biedt Unica totaaloplossingen voor gebouwautomatisering die voor medewerkers en bezoekers resulteren in een prettige omgeving om in te verblijven en de facilitair manager veel werk uit handen nemen. Daarnaast zijn deze oplossingen een uitstekende investering voor beleggers, omdat gebouwautomatisering de waarde van een pand doorgaans doet toenemen.

Unica realiseert een totaalintegratie van alle voorkomende gebouwgebonden installaties. Denk hierbij aan systemen voor klimaat, CCTV, brandmelding, inbraak, en toegang. Behalve de koppeling van diverse systemen wordt ook overkoepelende intelligentie toegevoegd aan de te integreren systemen. Hierdoor ontstaat een breed scala aan functionaliteit en informatie.

Efficiënte klimaatbeheersing

Unica Building Automation regelt en integreert alle installaties in een gebouw; van klimaatregeling tot verlichting en zonwering. De juiste dosering van warmte, koeling en luchtvochtigheid zorgen voor een comfortabel omgevingsklimaat en een prettig verblijf in uw gebouw. 

Met de oplossingen van Unica Building Automation werken alle gebouwgebonden systemen efficiënt met elkaar samen. U kunt rekenen op bedrijfszekere installaties en een laag energieverbruik. 

Lees meer over gebouwautomatisering op de website van Regel Partners
Lees meer over klimaatbeheersing van Unica Building Automation