Gebouwautomatisering

Op het grensvlak van gebouwautomatisering, technologie, ICT en industriële automatisering ontstaan continu nieuwe kansen op het gebied van innovatie, efficiencyverbetering en kostenbesparing. Vanuit het onafhankelijke gespecialiseerde bedrijf Regel Partners adviseert, levert, implementeert en beheert Unica oplossingen op het gebied van gebouwautomatisering en biedt het onafhankelijke oplossingen voor systeemintegratie om de diverse gebouwsystemen effectief op elkaar aan te sluiten.

Daarnaast zorgen de oplossingen van Unica Building Automation ervoor dat alle gebouwgebonden systemen efficiënt met elkaar samenwerken. De diensten van Unica brengen comfort in ieder gebouw, verbeteren de luchtkwaliteit en zorgen voor een besparing op de energierekening.
 
Unica levert vooruitstrevende oplossingen in de gebouwautomatisering die een comfortabel binnenklimaat en een duurzaam gebouw opleveren. Gecombineerd met ‘data-analytics’ en ‘smart buildings’ biedt Unica totaaloplossingen voor gebouwautomatisering die voor medewerkers en bezoekers resulteren in een prettige omgeving om in te verblijven en de facilitair manager veel werk uit handen nemen. Daarnaast zijn deze oplossingen een uitstekende investering voor beleggers, omdat gebouwautomatisering de waarde van een pand doorgaans doet toenemen.

Unica realiseert een totaalintegratie van alle voorkomende gebouwgebonden installaties. Denk hierbij aan systemen voor klimaat, CCTV, brandmelding, inbraak, en toegang. Behalve de koppeling van diverse systemen wordt ook overkoepelende intelligentie toegevoegd aan de te integreren systemen. Hierdoor ontstaat een breed scala aan functionaliteit en informatie.
 

Lees meer over gebouwautomatisering op de website van Regel Partners

Lees meer over Unica Building Automation