Industriële oplossingen

Industriële oplossingen

Industriële oplossingen

Als specialist in industriële oplossingen biedt Unica een integrale aanpak op het gebied van procesdesign, werktuigbouwkundige installaties, industriële automatisering, veiligheid, paneelbouw en –montage. Unica werkt al vele jaren voor kleine en (middel)grote opdrachtgevers in de proces- en maakindustrie, machine- en waterbouw, waarvoor het zowel bestaande productieprocessen, productie-uitbreiding als complete nieuwbouw verzorgt. Door productieprocessen slim te automatiseren wordt de afhankelijkheid van mankracht verminderd, wat een positieve invloed heeft op het bedrijfsresultaat van opdrachtgevers.

Met Unica’s one-stop-shopping aanbod krijgen opdrachtgevers in de procesindustrie, waterbranche en maakindustrie integrale industriële oplossingen voor ieder vraagstuk. Unica verzorgt daarbij nieuwbouw, upgrades en migraties van technische installaties, volgens een aanpak waarbij efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid voorop staan. 

Dankzij uitgebreide kennis van productieprocessen, energiebeheer, besturingstechnieken en ICT-infrastructuren zorgen de betrokken, proactieve en ondernemende teamleden voor maximale toegevoegde waarde. Daarmee stelt Unica zijn opdrachtgevers in staat om nu en in de toekomst duurzaam, innovatief, efficiënt en betrouwbaar te blijven produceren.

Lees meer over industriële oplossingen