Meet- en regeltechniek

Meet- en regeltechniek

Meet- en regeltechniek

Vanzelfsprekend moeten technische installaties goed werken, maar ook het comfort dat deze installaties opleveren geeft een belangrijke impuls aan de werkomgeving. Met meet- en regeltechniek helpt Unica zijn opdrachtgevers om een comfortabel en innovatief werkklimaat te realiseren. Hierbij valt te denken aan installaties op het gebied van klimaatregeling, zonwering, verlichting en beveiliging van gebouwen. 

Met de meet- en regeltechniek diensten van Unica werken alle gebouwgebonden systemen efficiënt met elkaar samen. Meet- en regeltechniek kan daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van gebouwen, verhoging van de bedrijfszekerheid en verlaging van de Total Cost of Ownership (TCO).

Unica brengt comfort in ieder gebouw en is al ruim 40 jaar een autoriteit in meet- en regeltechniek en gebouwautomatisering. Unica zorgt voor optimale regelingen en integraties van alle gebouwgebonden installaties in kantoorgebouwen, maar ook in hightech omgevingen zoals ziekenhuizen, computercentra en de industrie. Goede regeltechniek verhoogt het comfort, verbetert de luchtkwaliteit en zorgt dat er bespaard kan worden op de energierekening.

Dankzij de brede kennis vanuit verschillende installatiedisciplines heeft Unica veel ervaring met het optimaliseren van regeltechnische installaties. Unica verzorgt het complete regeltechnische traject, van advies en systeemengineering tot en met het beheer en de nazorg.

Lees meer over meet- en regeltechniek