Netwerken en bekabeling

Netwerken en bekabeling

Netwerken en bekabeling

Connectiviteit en bereikbaarheid zijn essentieel voor een moderne organisatie. De netwerkbekabeling is daarbij een belangrijk ICT-component, dat meestal wordt aangelegd voor een periode van meerdere decennia. Het is dus verstandig om stil te staan bij de kwaliteit van dit netwerk voordat de aanleg begint. 

Unica adviseert zijn opdrachtgevers welk type bekabeling het meest geschikt is voor hun situatie en welke vaste en draadloze netwerkinfrastructuur daarvoor de meest krachtige basis vormt. Unica verzorgt de aanleg van de netwerken en bekabeling. Het helpt zijn opdrachtgevers bijvoorbeeld bij het ontwerpen, muteren, onderhouden, migreren, beheren en administreren van het bekabelde en draadloze netwerk, maar ook bij het uitvoeren van dekkingsmetingen voor WiFi of de inrichting van de internetverbindingen tussen verschillende locaties.

Naast het adviseren, ontwerpen en realiseren van bekabelde of draadloze netwerken, biedt Unica ook service en support diensten als aanvulling op of verlengstuk van de eigen ICT-afdeling van een opdrachtgever. Hierbij beheert en administreert Unica alle mutaties en handelingen van apparaten die op de infrastructuur zijn aangesloten. 

Lees meer over netwerken en bekabeling