Nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouw en renovatie

Unica is dé technisch partner voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De technologische oplossingen van Unica maken gebouwen slim, comfortabel, veilig, gezond en duurzaam.
Door in een vroegtijdig stadium van een project betrokken te zijn, kan Unica samen met andere ketenpartners tot een zo optimaal mogelijk ontwerp voor de opdrachtgever komen. 

Unica past daarbij alle technologische specialismes van zijn bedrijven toe, zoals brandbeveiliging, security, ICT en kantoorautomatisering, duurzame energie en meet- en regeltechniek. Deze worden geïntegreerd tot een totaalpakket aan technische installaties en systemen, afgestemd op de specifieke situatie, eisen en wensen van opdrachtgevers. 

Unica is betrokken bij spraakmakende projecten, zoals de nieuwbouw van het Amphia Ziekenhuis in Breda en het Hilton Hotel op Schiphol en de renovatie van de Technische Universiteit Eindhoven en De Hallen in Amsterdam. Unica zorgt voor integrale oplossingen die de gehele techniek van een gebouw beslaan, zowel op werktuigbouwkundig, elektrotechnisch als op ICT-gebied. Of het nu een nieuwbouw- of een renovatieproject betreft, Unica’s gespecialiseerde technici kunnen ondersteunen bij de volledige realisatie van het project, van voorbereiding tot en met inbedrijfstelling.

Lees meer over nieuwbouw en renovatie