Security oplossingen

Security

Security

Een veilige werkomgeving is een belangrijk thema voor iedere organisatie, waar uiteraard geen concessies aan gedaan worden. Oplossingen op het gebied van security zijn integraal onderdeel van de technische dienstverlening die Unica voor zijn opdrachtgevers verzorgt.

Met de veiligheidsoplossingen van Unica kunnen complexe taken van de bedrijfsbeveiliging in efficiënte en beheersbare processen worden omgezet. Unica maakt gebruik van intelligente veiligheidsoplossingen, bijvoorbeeld door het integreren van systemen voor toegangsbeveiliging, communicatie, informatiebeveiliging en facilitair management. 

Behalve geïntegreerde Security Management Systemen kan Unica ook ‘losse’ camerasystemen, inbraaksignaleringssystemen, toegangscontrolesystemen en intercomvoorzieningen leveren, implementeren en onderhouden. Dankzij de combinatie van strategisch advies, programmering & inbedrijfstelling, systeemintegratie en beheer op afstand biedt Unica zijn opdrachtgevers een oplossing op maat. Naast de kennis en voorkeuren van onze opdrachtgevers, brengt Unica daarbij de ervaring en expertise in van diverse Unica-bedrijven die vanuit hun specialismen een rol kunnen spelen in het behalen van de veiligheidsdoelstellingen van uw organisatie.

Lees meer over acces & security

Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving is belangrijk om de continuïteit van een organisatie te kunnen waarborgen. Security- en governance specialisten van Unica ICT Solutions helpen organisaties bij het inrichten van hun securitybeleid. Naast security-advies neemt Unica ICT Solutions Security Assessments af en levert alle producten en diensten voor een optimaal beveiligde ICT-omgeving. Unica ICT Solutions zorg niet alleen voor de technische beveiliging, maar maakt ook medewerkers bewust van de gevaren van o.a. Phishing en Ransomware door het geven van workshops, trainingen en het uitvoeren van een Phishing Simulatie.

Lees hier meer over ICT-security