Industrie
Home > Industrie

Unica: uw betrouwbare partner in de industriesector

 
Voor Unica, de grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland, is de industrie een belangrijk werkgebied. Wij werken met tal van klanten in deze veelzijdige sector samen en leveren integrale diensten en services op maat. Unica is uw duurzame partner op het gebied van industriële dienstverlening (procesdesign, werktuigbouwkundige installaties, industriële automatisering, machineveiligheid, paneelbouw en -montage), gebouwgebonden oplossingen (cleanrooms, ICT, technisch beheer, brandveiligheid, security en duurzaam beheer) en complete procesinstallaties.
 
Efficiënt, veilig en duurzaam produceren
Unica heeft jarenlange kennis van en ervaring met het ontwerpen, realiseren en stroomlijnen van productie-processen in de proces- en maakindustrie, machinebouw en waterzuivering. Of het nu gaat om een bestaand productieproces, productie-uitbreiding of complete nieuwbouw, de multidisciplinaire projectteams van Unica  denken en doen actief met u mee. Samen met u voeren wij slimme proces-verbeteringen door in het ontwerp, de bediening en de procedures. Daarnaast dragen wij graag zorg voor de aanleg en optimale beveiliging van uw productie- en kantoorautomatisering.
 
Performance-garantie
Omdat wij alle proces- en gebouwgebonden installaties zoveel mogelijk in geavanceerde 3D-technieken ontwerpen, weet u vooraf precies waar u aan toe bent. In het bouwproces staat efficiency voorop en wordt waar mogelijk gebruikgemaakt van prefab-fabricage. Dankzij ons managementinformatiesysteem heeft u altijd en overal real time inzicht in de prestaties van uw machines en installaties. Zo kunt u uw productieproces optimaal beheersen op het gebied van efficiency, grondstofverbruik en energie. Naast het gemak van één aanspreekpunt biedt Unica u performance-garantie, continuïteit (onderhoud en veiligheidsinspecties) en de zekerheid dat uw processen voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van machineveiligheid (PL/SIL, Atex-95), hygiëne en track & trace (o.a. HACCP, EHEDG). 

Drukkerij Noord Holland brandveilig
Drukkerij Noord Holland brandveilig
Vragen? Bel gratis
0800 - 223 33 33
of vul het contactformulier in.