Veiligheid voorop: BarentsKrans en Unica ICT Solutions | Unica

Veiligheid voorop: BarentsKrans en Unica ICT Solutions

Veiligheid voorop: BarentsKrans en Unica ICT Solutions

Advocaten- en notarissenkantoor BarentsKrans uit Den Haag pakt complexe nationale en internationale zaken op. Deze werkzaamheden vragen om veiligheid, beschikbaarheid en zekerheid in de werkomgeving. BarentsKrans heeft daarom de handen ineen geslagen met Unica ICT Solutions om geschikte werkplekken en de IT-infrastructuur op te zetten. De data wordt opgeslagen in het Unica datacenter, waar risicomanagement bij komt kijken. Benieuwd hoe Unica ICT Solutions ervoor zorgt dat de medewerkers van BarentsKrans altijd hun database en dossiers kunnen raadplegen én deze op de best mogelijke manier zijn beveiligd? Bekijk dan de video.

 


 

Data in de spotlights

Sturen op de immense hoeveelheid data die organisaties rijk zijn, het lijkt vaak nog toekomstmuziek. Maar het is echt mogelijk om data te begrijpen door Business Intelligence en Artificial Intelligence optimaal in te zetten, zodat het kan ondersteunen in het bereiken van de juiste doelgroep en het krijgen van grip.

Hoe je jouw data ook in de spotlights zet? Ontdek het tijdens hét event van 2024 op woensdag 28 februari: Data in de Spotlights! Klik hier voor meer info of verzeker jezelf direct van een plekje!