Overeenkomst OpenX Avans Hogeschool Breda ondertekend | Unica

Overeenkomst OpenX Avans Hogeschool Breda ondertekend

Overeenkomst OpenX Avans Hogeschool Breda ondertekend

Avans OpenX Breda ondertekening contract

Medio januari zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst voor de renovatie van het Xplora gebouw van Avans Hogeschool aan de Hogeschoollaan te Breda. Arjan van Haperen, directeur Unica Building Projects Zuid, was samen met collega Frank Peek namens Unica aanwezig bij het officiële tekenmoment.

Unica Building Projects is samen met bouwpartner Bouwbedrijf Boot verantwoordelijk voor de verbouwing en verduurzaming van dit imposante gebouw. Xplora verandert in een inspirerende en multifunctionele omgeving, waar samenwerken en ontmoeten centraal staan. Na de renovatie zal het vernieuwde ontmoetingscentrum de naam “OpenX” gaan dragen.

Avans investeert de komende jaren fors in duurzaamheid en energiebesparing op hun locaties. Unica verduurzaamt in gebouw OpenX de bestaande technische installaties. Daarbij speelt circulariteit een belangrijke rol door het hergebruiken van materialen. Verder is Unica verantwoordelijk voor de warmte/koude-opwekking, luchtbehandelingsinstallatie, drinkwaterinstallatie, sanitair, de elektrotechnische installatie inclusief verlichting, ICT, brandbeveiliging, sprinklerinstallaties en regeltechniek.

De kracht van Unica om klanten integrale oplossingen te bieden, wordt in deze opdracht wederom waargemaakt. Als netwerk van bedrijven wordt in dit project intensief samengewerkt tussen de zusterbedrijven Unica Building Projects, Unica Fire Safety en Unica Building Automation. Zij dragen zorg voor de realisatie van respectievelijk de brandmeld/ontruimings/sprinklerinstallatie en de meet- en regeltechniek in dit gebouw.