Brandbeveiliging

Brand heeft vanzelfsprekend een enorme impact op een organisatie. Los van de (persoonlijke) veiligheidsrisico’s zorgt brand vaak voor langdurige uitval van bedrijfsactiviteiten, wat in sommige gevallen zelfs het einde van een onderneming of organisatie betekent. Unica biedt oplossingen die brand kunnen voorkomen, of de schade kunnen beperken als er onverhoopt toch brand uitbreekt.

Als één van de grootste spelers op het gebeid van brandbeveiliging in Nederland heeft Unica een duidelijke missie: bijdragen aan een brandveilige leef- en werkomgeving. Het startpunt is dat de brandbeveiligingsoplossingen voldoen aan de wettelijke voorschriften en regelgeving, maar binnen die wettelijke voorschriften voor brandveiligheid zijn uiteraard verschillende mogelijkheden om de veiligste en meest effectieve brandbeveiliging voor een organisatie te realiseren. Unica biedt daarbij op maat gesneden brandbeveiligingsvoorzieningen voor de activiteiten van een organisatie, variërend van sprinkler, watermist en blusgas oplossingen.

Unica adviseert, ontwerp en implementeert de benodigde brandveiligheidsvoorzieningen, maar verzorgt ook trainingen en het (correctief) beheer van de brandbeveiligingsinstallaties. Unica kijkt samen met zijn opdrachtgevers naar de optimale mogelijkheden om panden brandveilig te maken en biedt voor elke situatie de beste oplossing. 

Lees meer over brandbeveiliging