Business Process Solutions & Dynamics 365

De ontwikkelingen op ICT-gebied gaan snel, men noemt het niet voor niets de digitale transformatie. Nog niet alle bedrijfsproces ondersteunende ERP- en CRM-applicaties zijn klaar voor deze digitale transformatie. Unica ICT Solutions biedt daarom oplossingen op het gebied van Business Process Solutions & Dynamics 365. De Dynamics 365 ERP- en CRM-oplossingen worden vanuit de cloud gefaciliteerd en zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken. Onze consultants adviseren u welke Dynamics modules de bedrijfsprocessen van uw organisatie optimaal ondersteunen en zorgen samen met u voor de juiste configuraties. De Dynamics oplossing is voor iedere organisatie inzetbaar, hoe klein of groot uw organisatie ook is en ongeacht in welke branche u actief bent. Dankzij ingebouwde Business Intelligence komen big data, Advanced Analytics, Internet of Things en Predictive Maintenance samen om op intelligente wijze inzicht in uw bedrijfsprocessen te geven en deze processen te kunnen optimaliseren. U heeft met Business Process Solutions van Unica ICT Solutions realtime inzicht in de verbeterpunten van uw bedrijfsprocessen, vanaf ieder apparaat. 

Toepassingen

De specialisten van Unica ICT Solutions gaan met u in gesprek om uw bedrijfsprocessen te inventariseren en te doorgronden. Wat zijn uw organisatiedoelen en welke (technologische) ontwikkelingen zijn op uw branche van toepassing? Er wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met uw huidige ERP- en CRM-applicaties. Vanuit uw visie- en beleidsvraagstukken wegen onze specialisten af welke onderdelen uit het Business Process Solutions portfolio het beste bij uw organisatie passen. Wij zijn daarbij in staat om de vertaalslag te maken vanuit uw ICT-strategie en uw bedrijfsprocessen naar het realiseren van de gewenste situatie. Met deze kennis richten onze specialisten de applicaties optimaal voor u in. 

Oplossingen

Voor de Business Process Solutions maakt Unica ICT Solutions gebruik van Microsoft Dynamics 365. Microsoft Dynamics 365 biedt CRM-en ERP-oplossingen vanuit de cloud voor diverse ‘rollen’: Sales, Customer Service, Operations, Field Service, Project Service Automation, Marketing, Talent en Customer Insights op basis van een pay-per-use model. Deze verschillende rolmodules zijn apart van elkaar af te nemen, waardoor u op kleine schaal kunt beginnen met de implementatie van bijvoorbeeld één oplossing. Vervolgens kunt u het Dynamics-platform uitbouwen met de integratie van meerdere Dynamics 365 toepassingen. Dynamics 365 helpt uw organisatie hiermee productiever, intelligenter en flexibel te maken. Dit maakt het tot een toekomstgerichte, complete oplossing voor bedrijfsmanagement waarmee u uw organisatie en uw medewerkers kunt laten groeien. Vanzelfsprekend kunnen andere Microsoft applicaties, zoals Office 365 en SharePoint, naadloos geïntegreerd worden in Dynamics 365. Ook integratie met andere toepassingen zoals bijvoorbeeld LinkedIn zijn met Dynamics 365 te realiseren.

Toegevoegde waarde

Unica ICT Solutions heeft meer dan 25 jaar ervaring in ICT. In onze werkwijze staat niet de techniek, maar de optimale ICT-ondersteuning van uw bedrijfsprocessen centraal. Daarom zijn wij uitstekend in staat om de juiste ERP- en CRM-functionaliteit voor u te configureren. Vanuit onze branchebenadering zijn wij bovendien zeer goed bekend met diverse bedrijfsprocessen in verschillende sectoren. Daarnaast hebben wij kennis van industriële automatisering en intelligente gebouwautomatisering  die een rol kunnen spelen bij uw business process solutions.