Woning corporaties
Home > Woning corporaties

Hoe zorgt u dat uw huurders tevreden zijn over het comfort in hun woning?

Unica werkt samen
Of het nu de huurders zijn of een Vereniging van Eigenaren, u wilt graag dat de gebruikers van uw pand tevreden zijn. Bij Unica bent u aan het juiste adres voor betrouwbare installatietechniek en een comfortabel woonklimaat. Als uw partner ondersteunen wij uw ambities op het gebied van het verduurzamen van uw gebouwen. Wij helpen u desgewenst bij de financiering van duurzame lokale energieopwekking, adviseren u over energiemanagement en de mogelijkheden om kosten te besparen door optimale afstelling van uw installaties.

Volwaardige gesprekspartner op alle vlakken
Van security-oplossingen tot en met brandbeveiliging en van datarooms tot en met Smart led: onze complete Unica dienstverlening 'ontzorgt' u op alle vlakken. Wij verzorgen graag alle gebouwtechniek voor u; van ICT-oplossingen, warmte- en koudetechnieken, elektrotechniek en duurzame oplossingen.

Domotica maakt levensloopbestendig wonen mogelijk
Langer zelfstandig wonen. Door een ouder wordende bevolking (vergrijzing) veranderen de woonvraagstukken. Unica verandert flexibel mee. Zo hebben wij bij diverse woningbouwverenigingen en verzorgingstehuizen ingenieuze domotica-oplossingen geïmplementeerd. Deze slimme technieken maken het mogelijk voor mensen om ook op latere leeftijd zelfstandig te kunnen blijven wonen.


Uitbesteden warmtelevering helpt bij verduurzaming corporatiewoningen
Voor woningcorporaties die vanuit strategische overwegingen geen energieleverancier willen zijn, kan Unica deze rol overnemen. Deze vorm van samenwerking leidt tot lagere bedrijfskosten, lagere woonlasten, een hogere huurderstevredenheid én verduurzaming van de appartementen. Een win-winsituatie. Lees verder
 


Informatie voor huurders

Bewoners van deltaWonen kunnen voor informatie over de warmtelevering aan hun woning terecht op www.unica.nl/deltawonen.
 

Rembrandtflat Zwolle
Rembrandtflat Zwolle
Referenties
Vragen? Bel gratis
0800 - 223 33 33
of vul het contactformulier in.