C&A | Unica

C&A

C&A

C&A bestaat al meer dan 170 jaar, maar de geschiedenis van het bedrijf gaat nog veel verder terug. In de zeventiende eeuw begon de relatie met kledingindustrie al. Door de eeuwen heen heeft C&A welvarende en turbulente periodes meegemaakt en bijgedragen aan nieuwe manieren waarop mensen hun kleding kiezen en kopen. Na zes generaties blijft het familiebedrijf zich nog steeds ontwikkelen en innoveren, precies zoals Clemens en August Brenninkmeijer (de C en de A in de merknaam) zich in 1841 al hadden voorgenomen.

Vandaag de dag is C&A nog steeds een familiebedrijf dat zich met dezelfde toewijding als in 1841 voor zijn klanten inspant. De pioniersgeest die de oprichters in de 19eeuw heeft gedreven, is nog steeds van invloed op ontwikkelingen in de mode-industrie, waarbij C&A de mens en onze planeet op de eerste plaats zet.

C&A heeft jaren geleden gekozen voor de systemen van Priva als gebouwbeheersysteem. In het begin boden verschillende dienstverleners oplossingen met Priva. Door de groei van het aantal vestigingen ontstond er een onbeheersbare én kostbare situatie. De implementaties van het Priva product werden verschillend ingevuld, alarmen uit installaties waren niet eenduidig. Dit dreigde te resulteren in enorme beheerskosten met daarnaast een te hoog energieverbruik.

C&A Nederland koos voor Regel Partners als partner voor het beheer van al haar Priva installaties. Ook aanpassingen en renovaties van Priva installaties worden door Regel Partners uitgevoerd, zo is er een eenduidige implementatie ontstaan van alle Priva gebouwbeheerssystemen. Storingen uit installaties worden eerst door specialisten van Regel Partners geanalyseerd voor dat deze doorgegeven worden aan de installateur die service verleent.

Regel Partners heeft inmiddels de regelingen van klimaatsystemen voorzien van een module die op basis van de weersverwachting de klimaatinstallaties adaptief (bij) regelt. Door deze toepassing heeft C&A flinke besparingen kunnen realiseren. Mede door dit bewezen succes bedient Regel Partners ook C&A België met dezelfde dienstverlening.