Een beter binnenklimaat met minimale overlast bij realisatie | Unica

Een beter binnenklimaat met minimale overlast bij realisatie

Een beter binnenklimaat met minimale overlast bij realisatie

Het Zwolse Crematorium Kranenburg streeft continue naar de best mogelijke algehele dienstverlening, zodat nabestaanden op een waardige manier afscheid kunnen nemen van hun dierbaren. Goede techniek en een goed binnenklimaat in het gebouw van het crematorium draagt hier ook aan bij. Om het klimaat in de koffiekamers, toonkamer en kantoren verder te verbeteren heeft Unica Building Services in opdracht van het crematorium een aantal nieuwe aircosystemen aangebracht. Met behulp van deze systemen blijft de temperatuur ook in warme,  zomerse omstandigheden aangenaam en comfortabel.

Fons Bergman, directeur van Crematorium Kranenburg: “Het gehele traject vanaf het inventariseren op onze locatie en het inschatten van de kosten voor de plaatsing van de systemen is goed en plezierig verlopen. Ook de uitvoering door de vakbekwame monteurs is erg goed gegaan.”

Veel van de werkzaamheden hebben buiten de reguliere werktijden plaats gevonden, zodat overdag de uitvaarten geen overlast hadden van de werkzaamheden van Unica. “Deze onderlinge afspraken en flexibiliteit zijn voor ons buitengewoon belangrijk. Unica presenteert zich hierin erg professioneel, houdt rekening met onze wensen en heeft zich erg flexibel opgesteld.