Vitesse | Unica

Vitesse

Vitesse

Vitesse gaat ook op ICT-gebied naar de top

Vitesse maakt, na het advies van Unica ICT Solutions, gebruik van een up-to-date on-premise ICT-platform en managed services & support voor beheer en gebruikersondersteuning. Service Delivery Management zorgt ervoor dat de balans tussen de verwachtingen en prestaties wordt bewaakt. Een 24x7 contract borgt de beschikbaarheid van de dienstverlening ook tijdens de cruciale wedstrijddagen. Vitesse kan zich daardoor richten op haar vakgebied, voetbal.

De complete referentiecase bekijk of download je hieronder:

 

Vitesse Managed Security

Vitesse maakt, naar het advies van Unica ICT Solutions, gebruik van een up-to-date on-premise ICT-platform en managed services & support voor beheer en gebruikersondersteuning. Managed Security Services zorgt ervoor dat de organisatie met minimale inspanningen beschermd is tegen kwetsbaarheden. In goed overleg bepaalt Vitesse met de consultants van Unica ICT Solutions wat de belangrijkste risico’s zijn. Via inzichtelijke dashboards en maandelijkse rapportages blijft Vitesse op de hoogte van de netwerkbeveiliging.

De complete referentiecase bekijk of download je hieronder:

Vitesse automatiseert personeelsplanning

Niet alleen op het veld is Vitesse ambitieus; ook de organisatie achter het team streeft naar hoge prestaties. Daarom maakt Vitesse gebruik van de Flexteamapplicatie van Unica ICT Solutions voor het inplannen van evenementen en bijbehorende (flex)medewerkers. Ook het in- en uitklokken van deze medewerkers gebeurt nu digitaal. Deze applicatie bespaart niet alleen tijd, maar verkleint in diverse processen ook de kans op menselijke fouten. Met 300 medewerkers en inhuurkrachten en jaarlijks 60 muziek- en sportevenementen is een strakke planning erg belangrijk. Unica ICT Solutions heeft in goed overleg met Vitesse in zeer korte tijd een praktische applicatie ontwikkeld.

De complete referentiecase bekijk of download je hieronder: