Brandmeldinstallaties | Unica

Brandmeldinstallaties

Brandmeldinstallaties

Unica Fire Safety geeft inzicht in uw brandmeldinstallatie 

Brandmeldinstallaties zijn belangrijke installaties om de brandveiligheid in een gebouw te waarborgen. Een beginnende brand wordt hiermee snel gedetecteerd waardoor betrokkenen gealarmeerd worden bij een calamiteit. Bescherm vandaag nog de brandveiligheid van medewerkers, bezoekers en klanten met Unica Fire Detection. Kies voor een maatwerkoplossing, weet welke wettelijke verplichtingen er zijn en investeer in de installatie, vervanging of upgrade. 

Investeer in brandveiligheid zonder compromis!

Per situatie is het afhankelijk wat de mogelijkheden zijn voor een brandmeldinstallatie. Hierdoor kijkt Unica Fire Detection, een van de specialismen binnen Unica Fire Safety, altijd naar de meest effectieve oplossing. Dit zodat uw bedrijfspand optimaal wordt beveiligd en de toekomstbestendigheid van de installatie (BMI) wordt gewaarborgd. Een team staat klaar om klanten hiermee te ondersteunen.

Unica Fire Detection is gespecialiseerd in het leveren en installeren van brandmeldinstallaties van gerenommeerde merken zoals Siemens, Esser, Notifier, Hertek en Bosch, zowel in bestaande gebouwen als in nieuwbouwprojecten. Aangezien brandmeldinstallaties na verloop van tijd moeten worden vervangen, is de vervangingsmarkt waarin wij opereren groter. We streven ernaar om deze installaties te leveren en te installeren met minimale verstoring van de lopende werkprocessen.

Afbeelding

 

Vervang, of waardeer uw brandmeldinstallatie op!

Een verouderde brandmeldinstallatie, circa 15 jaar, zorgt voor defecten, beperkt functioneren en (veld)componenten zijn mogelijk niet meer leverbaar. Bekijk wanneer een installatie moet worden opgewaardeerd of vervangen. Schakel de hulp van Unica Fire Safety in en profiteer van een brandveilige oplossing voor uw bedrijfspand, zonder consequenties te ervaren.

Krijg meer inzicht in uw brandmeldinstallatie 

Een brandmeldinstallatie (BMI) die niet voldoet aan wet- en regelgeving zorgt voor problemen. Ze zorgen voor brandveiligheidsrisico's en een vertraagde branddetectie. Krijg inzicht in de wettelijke eisen van uw installatie en zorg voor een brandveilige werk- en leefomgeving. Lees hoe onze specialisten helpen om uw brandveiligheidsvraagstuk, zonder de juridische gevolgen hiervan te ondervinden.

Meer informatie over de status van uw brandmeldinstallatie?
Onze specialisten staan u graag te woord!

 

Goed geregelde branddetectie voor u!

Branddetectie is een onmisbaar onderdeel van een goede brandbeveiliging. Het specialisme fire detection van Unica Fire Detection bestaat uit een team van specialisten op het gebied van deze installatie die uw bedrijfspand voorzien van een brandveiligheidsoplossing. Unica Fire Detection heeft eigen brandmeldspecialisten in dienst voor zowel de engineering, aanleg en het beheer en onderhoud van branddetectiesystemen. Zo levert Unica Fire Safety een totaalpakket aan brandveiligheidsoplossingen in Nederland en wordt er bijgedragen aan een brandveilige werk- en leefomgeving!

 

Brandmeldinstallatie voor bedrijven: Werkwijze Unica Fire Detection

Veiligheid staat voorop bij elk bouwwerk. Jaarlijks voert Unica Fire Safety vanuit het label Unica Fire Detection het leveren, en inbedrijfstellen, beheer en onderhoud van uw brandmeldinstallatie uit. En controleren de specialisten grondig of alle componenten nog aan de nominale staat voldoen. Met uitgebreide expertise wordt beoordeeld of een project nog aansluit bij de actuele situatie en voldoet aan de vastgelegde uitgangspunten (PvE). Zo wordt de betrouwbaarheid van het brandmeldsysteem in geval van nood gewaarborgd. Vertrouw op de toewijding en bewezen staat van dienst voor al uw brandveiligheidsbehoeften, want uw brandveiligheid is onze prioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op!

Afbeelding

Meer weten over de werking van een brandmeldcentrale? Bekijk dan de video!

 

Innovatie: Fire Vision Detec & Evac

Bij Unica Fire Detection streven we naar innovatie om brandveiligheid naar een hoger niveau te tillen. Onze focus ligt op het ontwikkelen van slimme, efficiënte en duurzame oplossingen die bedrijven helpen om risico's te minimaliseren en een veilige werkomgeving te garanderen. Door gebruik te maken van geavanceerde software en IoT-technologieën bieden we bedrijven de mogelijkheid om hun brandmeldsystemen op afstand te monitoren, te testen en te onderhouden, waardoor operationele efficiëntie wordt verbeterd en tijd en kosten worden bespaard.

 

Samenwerken met Unica Fire Detection

  • Erkend branddetectie- en onderhoudsbedrijf: Erkend branddetectie- en onderhoudsbedrijf dat werkt volgens de CIBV en CVV schema's, gespecialiseerd in geavanceerde branddetectiesystemen. Uw brandveiligheid is onze hoogste prioriteit.

  • Integrale dienstverlener in brandveiligheid: Naast branddetectie levert Unica Fire Safety ook installaties, zoals sprinklers en watermist, evenals bouwkundige oplossingen. Het uitgebreide aanbod zorgt voor een allesomvattende benadering om de brandveiligheid van uw pand te waarborgen.

  • Duurzame partner in brandveiligheid: Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, daarom investeert Unica Fire Safety actief in het verduurzamen van de dienstverlening, producten en diensten. Zo wordt er gestreefd naar een positieve impact op zowel milieu als maatschappij.

 

Meer weten?

Meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van brandmeldinstallaties voor uw organisatie? Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op!

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.