Periodiek beheer en onderhoud Installatietechnisch | Unica

Periodiek beheer en onderhoud Installatietechnisch

Periodiek beheer en onderhoud Installatietechnisch

Optimale installatietechnische Brandveiligheidsoplossingen: Periodiek Beheer en Onderhoud

Bij Unica Fire Safety begrijpen we het belang van periodiek beheer en onderhoud voor uw brandbeveiligingssystemen. We bieden gespecialiseerde services voor het beheer en onderhoud van deze systemen, volledig in overeenstemming met de geldende NEN-normen en andere richtlijnen. Of het nu gaat om sprinklersystemen, watermistinstallaties of andere brandbeveiligingsoplossingen, wij hebben de kennis en ervaring om u te ondersteunen.

Periodiek Beheer en Onderhoud van Sprinklerinstallaties volgens TB80

Een sprinklerinstallatie moet bij brand direct reageren. Daarom is preventief beheer en onderhoud van groot belang. Ons team is gespecialiseerd in het periodiek beheren en onderhouden van sprinklerinstallaties volgens de hoogste normen, zoals vastgesteld in TB80. Deze norm beschrijft welke taken er moeten worden uitgevoerd, zoals het bijhouden van een logboek, het uitvoeren van periodieke tests en verplichte inwendige controle van sprinklerleidingen. Hiermee zorgen we ervoor dat uw sprinklersysteem klaar is om te reageren in geval van brand. En wordt schade geminimaliseerd en levens beschermd.

Onderhoudscontract afsluiten?

Periodiek beheer & onderhoud van brandmeld- en ontruimingsalarmering

Unica Fire Safety, gespecialiseerd in Fire Detection, begrijpt het belang van periodiek onderhoud van brandmeldinstallaties. Jaarlijks onderhoud, uitgevoerd (volgens NEN 2654-1) is essentieel voor de optimale werking. Onze service omvat inspecties, tests en reparaties, waarbij we streven naar maximale betrouwbaarheid en veiligheid. Met het beheer en onderhoud van deze installaties zorgen we voor naleving van alle wettelijke vereisten voor brandveiligheid. Ook als er sprake is van een storing staan onze specialisten klaar voor ondersteuning.

Periodiek beheer en onderhoud sprinklerpompsets en tijdelijke watervoorzieningen

Het regelmatig onderhoud van uw sprinklerpompset en tijdelijke watervoorzieningen is van vitaal belang om optimale prestaties te garanderen en te voldoen aan wettelijke eisen. Ons team biedt een volledige ontzorging, inclusief onderhoud, reparaties, inspecties en het oplossen van storingen. Periodiek onderhoud, conform voorschriften, wordt uitgevoerd om de brandveiligheid te waarborgen. Voor watervoorzieningen gelden verplichte inspecties, zoals de A-inspectie, B-inspectie (elke 5 jaar) en de C-inspectie (elke 10 jaar), waarbij grondige controles worden uitgevoerd en indien nodig herstelwerkzaamheden plaatsvinden. Voor dieselpompsets is certificering vereist volgens de Wet Milieubeheer, wat kan worden bereikt met een SCIOS-certificaat. Het cluster biedt hierbij de helpende hand.

Onderhoudscontract afsluiten?
Neem contact op!

Sluit een onderhoudscontract af 

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract bij Unica Fire Safety krijgt u een contractbeheerder toegewezen vanuit onze regioteams. Deze professionals staan voor u klaar om u te ondersteunen. En bij te staan bij al uw periodieke beheer- en onderhoudsbehoeften. Dit zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, wetende dat uw brandbeveiligingssystemen bij ons in goede handen zijn.

Ontdek onze complete integrale brandveiligheidsoplossingen! 

Bent u op zoek naar een allesomvattende oplossing voor brandveiligheid? Vraagt u zich af of wij ook diensten aanbieden op het gebied van bouwkundige brandpreventie? Verken dan onze pagina voor regelmatig beheer en onderhoud in dit domein. Wij hebben expertise in het onderhouden van zowel installatietechnische als bouwkundige brandveiligheidsmaatregelen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudscontracten en hoe ze kunnen bijdragen aan de brandveiligheid en betrouwbaarheid van uw installaties.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.