Passive Fire Protection | Unica

Passive Fire Protection

Passive Fire Protection

Bouwkundige Brandveiligheid: een cruciale overweging in de brandveiligheid van gebouwen

Bouwkundige brandpreventie is een stap om de brandveiligheid van zowel bestaande als nieuwe gebouwen te vergroten. Het omvat onder andere het gebruik van brandwerende producten en afdichtingen. Het doel van bouwkundige brandveiligheid gaat verder dan alleen het beschermen van levens en eigendommen; het is van vitaal belang voor het voldoen aan wet- en regelgeving en het behoud van de integriteit van gebouwen. Bij Unica Fire Safety begrijpen we dit belang en bieden we integrale oplossingen vanuit ons specialisme passieve brandpreventie: Passive Fire Protection.

Met het specialisme bouwkundige brandveiligheid kan het cluster voldoen aan de groeiende behoefte aan complete brandveiligheidsoplossingen die volledig compliant zijn.

Brandwerende Producten: Maatwerk Bescherming in bouwkundige brandveiligheid

Brandwerende producten zijn zorgvuldig ontworpen en voldoen aan de strengste normen op het gebied van brandveiligheid. Van brandwerende deuren en wanden tot coatings en afdichtingsmaterialen. Deze producten zijn getest en gecertificeerd om de brandveiligheid van uw gebouw te waarborgen. Weten wat we vanuit dit specialisme kunnen betekenen? Bekijk dan onze pagina!

Brandwerende Afdichtingen: Essentieel voor Preventie brandveiligheid

Brandwerende afdichtingen spelen een cruciale rol bij het voorkomen van de verspreiding van brand en rook door openingen in bouwconstructies. Onze hoogwaardige afdichtingsoplossingen bieden een effectieve barrière en dragen bij aan een veilige omgeving voor bewoners, gebruikers en andere betrokkenen. Meer informatie over brandwerende afdichtingen? Bekijk dan onze pagina voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Unica Fire Safety vanuit het specialisme passive fire protection

  1. Eén aanspreekpunt voor al uw installatietechnische en bouwkundige brandveiligheidsoplossingen, gericht op de hele levenscyclus

  2. Gespecialiseerde teams in diverse vestigingen, waaronder Nijmegen, Schoonhoven en Hoogeveen, die voldoen aan wet- en regelgeving in Nederland en de Benelux.

  3. Voortdurende innovatie binnen ons specialisme, waardoor we altijd de meest effectieve oplossingen kunnen bieden.

  4. Toegang tot ons digitale logboek voor bouwkundige werkzaamheden, voor transparante en inzichtelijke processen.

  5. Betrouwbare partner die afspraken nakomt en helder communiceert gedurende het hele project, in diverse (hoofd)segmenten.

  6. Top 3 speler in de markt op het gebied van brandveiligheidsvoorzieningen in Nederland.

Specialismen binnen het cluster Unica Fire Safety

Bij Unica Fire Safety bieden we niet alleen integrale oplossingen op het gebied van passieve brandveiligheid, maar ook andere specialismen zoals fire suppression, fire detection, fire pumps & water supply. Hiermee leveren we een totaalpakket aan gecertificeerde brandveiligheidsvoorzieningen, zowel installatietechnisch als bouwkundig, voor verschillende hoofdsegmenten. Of het gaat om bestaande gebouwen of nieuwbouwprojecten, ons cluster kan in de gehele levenscyclus van brandveiligheidsvoorzieningen voorzien.

Maatwerk brandveiligheidsoplossingen? Neem vandaag nog contact op

Wilt u meer informatie over onze bouwkundige brandveiligheidsoplossingen of hoe we uw project kunnen ondersteunen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Ons team vanuit het specialisme passive fire protection staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. En een op maat gemaakte oplossing te bieden die aansluit bij uw behoeften.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.