Blussystemen | Maatwerk Voor Ieder Gebouw | Unica Fire Safety

Fire Suppression

Fire Suppression

Geef brand geen kans met de blussystemen van Unica Fire Suppression

Een brand kan onverwachts ontstaan waardoor het een aanzienlijke bedreiging biedt voor woningen, bedrijven en productieomgevingen. Daarom spelen brandblussystemen een belangrijke rol n het beschermen van mensenlevens, eigendommen en het milieu tegen de verwoestende gevolgen van brand. Van draagbare blusapparaten tot geavanceerde sprinklerinstallaties. Brandblussystemen zijn ontworpen om branden in verschillende omgevingen te detecteren, bestrijden en te beperken. Ontdek hoe Unica Fire Safety, vanuit het specialisme Unica Fire Suppression, brandblusinstallaties ontwerpt, installeert en onderhoudt voor diverse Nederlandse organisaties. Variërend van de zorgsector tot de industrie en alles daartussenin.

Ontvangt u graag advies op maat? Neem contact op met onze specialisten!

Voor iedere situatie een op maat gemaakte oplossing!

In de complexe wereld van brandbestrijding is het belangrijk om te erkennen dat niet elke situatie gelijk is. Branden kunnen variëren in omvang, locatie, brandstofbron en andere omstandigheden. Vanuit het specialisme Fire Suppression biedt Unica Fire Safety daarom verschillende oplossingen aan. Zo zorgen we voor een effectieve en doelgerichte brandveiligheidsoplossing voor iedere situatie.

Sprinklerinstallaties 
Een effectieve sprinklerinstallatie is van groot belang om branden te beheersen. Door een sprinklerinstallatie te installeren, beschermt u niet alleen uw gebouw en bezittingen, maar waarborgt u ook de veiligheid van aanwezige personen tijdens een brand. Unica Fire Safety is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklerinstallaties voor organisaties in heel Nederland. Lees hier meer over de mogelijkheden voor uw organisatie!

Watermistinstallaties 
Ontdek de voordelen van hoge- en lagedruk watermist als blusinstallatie! Watermistinstallaties kennen specifieke eigenschappen zoals een hoog koelend vermogen en beperking van de waterlast waardoor ze de perfecte oplossing bieden in sectoren als de zorg of bij datacenters. Unica Fire Safety is in samenwerking met vooraanstaande Europese partners een erkende installateur op het gebied van hoge- en lage druk watermist in Nederland.  

Fluorvrij blusschuim 
Blusschuimsystemen zijn een effectieve oplossing waarbij brandbare vloeistoffen een rol spelen. Door de snelle reactietijd en dekkende effect krijgen vloeistofbranden en brandbare gassen geen kans! Lees meer over de voordelen van fluorvrij blusschuim! 

Kleine blusmiddelen (REOB)
Voor de bestrijding van kleine branden spelen aanwezige personen, zoals BHV-ers, een grote rol bij het tijdig bestrijden of beheersen van een brand. Dankzij de inzet van kleine blusmiddelen is het mogelijk om escalatie van branden te voorkomen en ernstige schade te voorkomen. Unica Fire Safety levert verschillende soorten kleine blusmiddelen. Bekijk hier de mogelijkheden!

De kracht van Unica Fire Safety als integrale dienstverlener

  • Gespecialiseerde teams vormen de basis voor een hoge kwaliteit van onze dienstverlening 

  • Eén aanspreekpunt voor alle oplossingen op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid

  • Innovatie en duurzaamheid staan centraal in de missie van Unica Fire Safety. Met verschillende duurzame, digitale innovaties onderscheidt Unica Fire Safety zich als pionier op het gebied van brandveiligheid.

  • Erkend brandbeveiligings- en onderhoudsbedrijf dat werkt volgens de CIBV en CVV schema's, gespecialiseerd in geavanceerde brandblussystemen. Uw brandveiligheid is onze hoogste prioriteit

Ontdek de verschillende specialismen binnen Unica Fire Safety!

Bij Unica Fire Safety gaan we verder dan alleen integrale oplossingen voor passieve brandveiligheid. Naast Fire Suppression biedt Unica Fire Safety een breed scala aan specialismen, waaronder Fire Detection, Fire Pumps & Water Supply en Passive Fire ProtectionMet deze expertise leveren we een allesomvattend pakket aan gecertificeerde brandveiligheidsvoorzieningen, zowel op het gebied van installatietechniek als bouwkunde brandveiligheid, voor diverse hoofdsegmenten. Of het nu gaat om bestaande gebouwen of nieuwbouwprojecten, ons team staat klaar om gedurende de hele levenscyclus van brandveiligheidsvoorzieningen te ondersteunen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer informatie over onze brandblussystemen of advies op maat over de brandveiligheid van uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw behoeften.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.