Brandwerende afdichtingen | Unica

Brandwerende afdichtingen

Brandwerende afdichtingen

Optimaal beschermen met brandwerende afdichtingen voor maximale veiligheid

Bescherm uw ruimtes volgens de strengste veiligheidsnormen met de brandwerende afdichtingen op het gebied van bouwkundige brandveiligheid. Onze landelijke dekking in de Benelux en Nederland, met vestigingen in Nijmegen, Schoonhoven en Hoogeveen, staat garant voor een vakkundige aanpak waarop u kunt vertrouwen.

De noodzaak van brandwerende doorvoeringen

Het belang van brandwerende doorvoeringen kan niet goed genoeg benadrukt worden. Door brandwerende doorvoeringen op de juiste wijze af te dichten wordt de verspreiding van vuur- en rook tegengegaan. Hiermee wordt een barrière gecreëerd die snelle uitbreiding van een brand in een bedrijfspand tegengaat, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen voor evacuatie en hulpdiensten. Het brandwerend afdichten vereist niet alleen de nodige vakmanschap, maar ook kennis van materialen en de inzet van producten. Door gebruik te maken van een brandwerende coating zorgt een vakbekwame monteur ervoor dat de doorvoeringen volledig worden afgesloten. Dit gebeurt met de nodige precisie en vakmanschap, wat van belang is voor het waarborgen van optimale brandveiligheid in uw bedrijfspand. 

Brandwerende afdichtingen: maximale veiligheid voor uw gebouwen

Bij het cluster Unica Fire Safety hebben we vanuit het specialisme Passive Fire Protection expertise in het afdichten van brandwerende doorvoeren, kabelgoten brandwerend afdichten en gaten en sparingen brandwerend afdichten. Ook het plaatsen van brandkleppen behoort tot de werkzaamheden. Met onze gevestigde spelers in de markt (Gerco en Applicom), leveren we oplossingen die voldoen aan de normen van bouwkundige brandveiligheid. Door brandwerende doorvoeringen op de juiste manier af te dichten, creëren we een veilige omgeving waarin de impact van brand tot een minimum wordt beperkt.

Beheer en onderhoud

Gedegen beheer en onderhoud zijn noodzakelijk om de brandveiligheid op peil te houden. Onze deskundige teams zorgen ervoor dat uw brandwerende voorzieningen regelmatig worden geïnspecteerd en onderhouden, zodat ze hun effectiviteit behouden en ze u blijvend kunnen beschermen tegen de gevaren van brand.

Integrale brandveiligheid: complexe oplossingen, Eén partner

Als integrale specialist in brandveiligheid bieden wij niet alleen installatietechnische oplossingen, maar ook bouwkundige oplossingen om uw gebouw volledig brandveilig te maken. Van advies en installatie tot onderhoud en inspectie, wij staan garant voor een totaalpakket aan diensten. Dit om u volledig te ontzorgen. Bezoek hier onze pagina over integrale brandveiligheid voor meer informatie over hoe wij uw gebouwen optimaal kunnen beschermen.

Neem contact op voor uw brandwerende afdichtingen

Wilt u uw gebouw voorzien van brandwerende afdichtingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een oplossing op maat te bieden voor uw specifieke behoeften op het gebied van brandveiligheid.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.