Duurzame Brandbeveiliging en Innovaties | Unica Fire Safety

Innovaties & FIRE VISION

Innovaties & FIRE VISION

Unica Fire Safety gaat verder dan alleen brandveiligheidsoplossingen. Technologieën veranderen, zo ook de benadering van brandveiligheid. Dankzij innovatieve oplossingen, waaronder de innovatielijn: FIRE VISION worden bouwkundige en installatietechnische oplossingen nog beter, effectiever en duurzamer. Dit met behulp van technologie, brandveiligheidstechniek en een brede kijk op vooruitstrevende veranderingen in de brandveiligheidsmarkt. Ervaar nu de voordelen!

FIRE VISION: Smart insight on demand   

Slim inzicht en een efficiënte benadering van installaties. Fysiek of op afstand. Dat vormt het hart van onze innovatieve aanpak, en benadrukt de constante zoektocht naar nieuwe brandveiligheidsoplossingen. Onze specialisten hebben alle kennis in huis om steeds opnieuw te innoveren. Dit wordt gerealiseerd door een eigentijdse kijk op brandveiligheid, gecombineerd met geavanceerde technologieën. Samen met klanten en partners werken we aan oplossingen voor zowel bestaande als toekomstige brandveiligheidsvraagstukken. Deze oplossingen beperken (brand)risico’s en zorgen voor extra bescherming. Door voortdurende ontwikkeling zorgen we dat gebouwen en omgevingen weerbaar zijn tegen brand, levens redden en schade beperken. Een vooruitstrevende aanpak, ondersteund door vernieuwende concepten. Dat laat zien hoe we zorgen voor een (brand)veilige werk- en leefomgeving. Altijd, en overal.   

​Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor slimme, duurzame oplossingen voor uw situatie? Wij helpen u graag met een passend advies.

Innovaties: Duurzaamheid en digitalisering

Duurzaamheid gaat verder dan alleen een woord. Het is een onderdeel van alles wat we doen en belangrijk vinden. Het is een overtuiging. Een visie dat bestaat uit meer dan alleen functionaliteit. Unica Fire Safety bouwt aan een duurzamere toekomst die ertoe doet. We zorgen niet alleen dat installaties efficiënt werken, maar ook impact minimaliseren. Een deel van onze ontwerpen en (duurzame) installaties dragen al bij aan een wereld die een stukje groener en verantwoordelijker is. Een wereld waarbij brandveiligheid en efficiëntie samenkomen. Door deze oplossingen te omarmen wordt er toegewerkt naar een brandveilige en compliant omgeving. Met behulp van digitalisering wordt de naleving en controle verbeterd, waardoor brandveiligheid nog meer wordt versterkt. 

Slimme brandveiligheid? Ontdek de innovaties van het cluster Unica Fire Safety!

In een tijdperk waarin technologieën de regels herschrijven, veranderen wij de manier waarop brandveiligheid wordt benaderd. Dankzij deze ontwikkelingen ontstaan bouwkundige en installatietechnische innovaties. Digitale inzichten, geïntegreerd beheer op afstand, sprinkler testen en digitale logboeken zijn slechts enkele voordelen die deze innovaties met zich meebrengen. Benieuwd? Bekijk ons aanbod aan innovaties.

Sprinkler testen | sprinkler testmethode  Battery Power Supply | voeden elektrische pompset  
Livetap | aanpassingstool sprinkler  Fire Vision Sprinkler | testen en beheren afstand sprinkler

Contacteer ons

Benieuwd naar de mogelijkheden? Unica Fire Safety is voorloper op het gebied van duurzaamheid en innovaties. Kies voor FIRE VISION en zet een stap in de toekomst van brandveiligheid. Neem contact op en samen creëren we een wereld van brandveiligheid en compliance.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.