Brandwerende producten | Unica

Brandwerende producten

Brandwerende producten

Brandwerende producten voor bescherming van uw bedrijfspand  

Bouwkundige brandveiligheid is cruciaal in elke constructie. Onze brandwerende producten zijn ontworpen om uw pand te beschermen en de veiligheid van uw investering te waarborgen. Met vestigingen in Nijmegen, Schoonhoven en Hoogeveen bieden wij bouwkundige oplossingen op maat.

Met onze expertise in bouwkundige brandveiligheid bieden wij hoogwaardige brandwerende oplossingen die voldoen aan strenge normen. Deze producten, zoals brandwerende deuren, wanden, vloeren en afdichtingen zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. Ze zijn speciaal ontworpen om rook- en brandverspreiding te vertragen of te voorkomen, en kunnen brand tot 30, 60 of 90 minuten tegenhouden. Dit is afhankelijk van het type product en de verdere specificaties. Door deze producten te installeren, kunt u schade voorkomen en de brandveiligheid van uw pand en de mensen erin waarborgen. Kies voor preventieve maatregelen en bescherm uw pand met onze hoogwaardige brandwerende producten.

Brandwerende afdichtingen: maximale veiligheid voor uw gebouwen

Onze gespecialiseerde teams werken nauw samen om maatwerk brandveiligheidsoplossingen te leveren die volledig aansluiten op de eisen van uw project. Vanaf advies en ontwerp tot installatie en onderhoud, wij waarborgen een effectieve implementatie van brandpreventiemaatregelen. Met ons specialisme in Passive Fire Protection bieden we expertise in het afdichten van brandwerende doorvoeren, ondersteund door hoogwaardige brandwerende producten en materialen. Dankzij onze samenwerking met gerenommeerde marktleiders zoals Gerco en Applicom, bieden we oplossingen die voldoen aan de normen van bouwkundige brandveiligheid.

Duurzame Veiligheid

Onze brandwerende producten zijn niet alleen ontworpen om levens te redden en eigendommen te beschermen, maar ook om langdurige prestaties te leveren. Met materialen en onze deskundige medewerkers zorgen we ervoor dat de brandveiligheid van uw bedrijfspand betrouwbaar blijft functioneren, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit en brandveiligheid.

Integrale brandveiligheid: Complexe oplossingen, één partner

Als integrale specialist in brandveiligheid bieden wij niet alleen installatietechnische oplossingen, maar ook bouwkundige oplossingen om uw gebouw volledig brandveilig te maken. Van advies en installatie tot onderhoud en inspectie, wij staan garant voor een totaalpakket aan diensten. Dit om u volledig te ontzorgen. Bezoek onze pagina hier over integrale brandveiligheid voor meer informatie over hoe wij uw gebouwen optimaal kunnen beschermen.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Investeer in de brandveiligheid van uw gebouw met onze brandwerende producten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek en ontdek hoe wij uw project kunnen beschermen tegen de gevaren van brand. Brandveiligheid staat altijd voorop, en wij zijn er u te helpen om dit te bereiken.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.