Werken bij Unica Fire Safety | Unica

Werken bij Unica Fire Safety

Werken bij Unica Fire Safety

Werken bij Unica Fire Safety: Word jij onze collega?

Het cluster Fire Safety vormt samen met acht andere toonaangevende bedrijvenclusters een onderdeel van Unica Groep. Het team van specialisten zorgt dagelijks voor een uitgebreid scala aan integrale brandveiligheidsoplossingen, zowel op het gebied van installatietechnische als bouwkundige brandveiligheid. Met vestigingen in Hoevelaken, Bodegraven, Zwolle, Geleen, Nijmegen, Schoonhoven en Ede biedt het cluster landelijke dekking, en staan we voor klanten klaar. 

Bedrijfscultuur: Open en daadkrachtig

De bedrijfscultuur van Unica Fire Safety is kenmerkend: open en daadkrachtig. Hoewel Unica is gegroeid, is de oorspronkelijke familiecultuur behouden. Het cluster onderscheidt zich door een open, informele sfeer waarin rekening wordt gehouden met elkaar en waar het streven naar een gezonde werk-privébalans centraal staat. 

Waarom werken bij Unica Fire Safety?

Bij het cluster Fire Safety krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, maar ook de ruimte om het beste uit jezelf te halen met volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Met 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen is er voldoende tijd om te ontspannen. Onze toegewijde specialisten delen graag hun kennis, en zijn tegelijkertijd trots op het werk dat ze verrichten. Kies voor een inspirerende werkomgeving waarin professionele groei centraal staat.

Word jij onze nieuwe collega? Ontdek snel de mogelijkheden op onze vacaturesite en bekijk onze actuele vacatures!

Zit jouw ideale baan er niet tussen? Stuur gerust een open sollicitatie. Je bent ook van harte welkom voor een vrijblijvend kopje koffie om de sfeer te proeven. 

Stage en afstuderen 

Voor studenten met een mbo-, hbo- of wo-opleiding biedt het cluster regelmatig stage- en afstudeermogelijkheden. Ook is het cluster Fire Safety aangesloten als erkend leerbedrijf voor de MBO-2 opleiding sprinklermonteur, waarbij leerlingen en stagiairs worden opgeleid tijdens hun leer- of stageplaats. 

Heb je interesse in een stage of afstudeerplek? Bekijk de mogelijkheden en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze innovatieve brandveiligheidsoplossingen.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.