Werken bij Unica Fire Safety | Unica

Werken bij Unica Fire Safety

Werken bij Unica Fire Safety

Werken of stage lopen bij Unica Fire Safety: Word jij onze nieuwe aanwinst?

Het cluster Fire Safety vormt samen met acht andere toonaangevende bedrijvenclusters onderdeel van Unica Groep. Het team van Unica Fire Safety zorgt dagelijks voor een uitgebreid scala aan integrale brandveiligheidsoplossingen, zowel op het gebied van installatietechnische als bouwkundige brandveiligheid. Met vestigingen in Hoevelaken, Bodegraven, Zwolle, Geleen, Zoetermeer, Nijmegen, Schoonhoven en Ede biedt het cluster landelijke dekking, en staan we voor klanten klaar. 

Stage of afstuderen

Voor studenten met een mbo-, hbo of wo opleiding biedt het cluster Unica Fire Safety regelmatig stage- en afstudeermogelijkheden aan. Daarnaast is het cluster aangelsoten als erkend leerbedrijf voor de MBO-2 opleiding sprinklermonteurs, waarbij je wordt opgeleid tijdens een leer- of stageplaats. Heb je interesse? Stuur een mail naar marketingufs@unica.nl en we helpen je graag verder!

Waarom stagelopen bij Unica Fire Safety?

Een stage bij Unica Fire Safety biedt je de kans om je te ontwikkelen tot een expert in installatietechniek of bouwkundige brandveiligheid. Je leert alle kneepjes van het vak in de praktijk, begeleid door ervaren professionals. Bij Unica staat persoonlijke groei centraal: je krijgt volop kansen om je kennis en vaardigheden toe te passen en te verbeteren in een inspirerende werkomgeving. Hierdoor leg je een stevige basis voor een succesvolle toekomst in de brandveiligheidsbranche.

Word jij onze nieuwe collega? Ontdek snel de mogelijkheden op onze vacaturesite en bekijk onze actuele vacatures!

Bedrijfscultuur: Open en daadkrachtig

De bedrijfscultuur van Unica Fire Safety is kenmerkend: open en daadkrachtig. Hoewel Unica is gegroeid, is de oorspronkelijke familiecultuur behouden. Het cluster onderscheidt zich door een open, informele sfeer waarin rekening wordt gehouden met elkaar en waar het streven naar een gezonde werk-privébalans centraal staat. 

Waarom werken bij Unica Fire Safety?

Bij het cluster Fire Safety krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, maar ook de ruimte om het beste uit jezelf te halen met volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Met 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen is er voldoende tijd om te ontspannen. Onze toegewijde specialisten delen graag hun kennis, en zijn tegelijkertijd trots op het werk dat ze verrichten. Kies voor een inspirerende werkomgeving waarin professionele groei centraal staat.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.