Woningcorporaties | Unica

Woningcorporaties

Woningcorporaties

Een brandveilig thuis voor iedereen!

Als woningcorporatie bent u verantwoordelijk voor de brandveiligheid van de woningen onder uw beheer vallen. Belangrijk is dat de bewoners van het gebouw veilig kunnen wonen en in het geval van calamiteiten de kans krijgen om veilig het gebouw te verlaten. Unica Fire Safety ondersteunt woningcorporaties bij het realiseren van brandveiligheid die voldoet aan de normen van de wet- en regelgeving van de veiligheidsregio. Met een uitgebreid dienstenpakket voorziet Unica Fire Safety gebouweigenaren van een totaaloplossing van A tot Z. 

Zorg voor een veilige woonomgeving.

Brand kan altijd uitbreken. De afgelopen jaren zijn er meerdere situaties in het nieuws gekomen van grote woningbranden met fatale afloop. Het is daarom belangrijk altijd goed voorbereidt te zijn op eventueel brandgevaar. Dit kan door beginnende branden snel te bestrijden of te beheersen totdat de brandweer arriveert. Maar ook het veiligstellen van vluchtroutes en het vroegtijdig detecteren en alarmeren speelt hierin een belangrijke rol. Het dienstenpakket van Unica Fire Safety bestaat uit een integraal aanbod op het gebied van brandveiligheidsoplossingen. Van bouwkundige tot installatietechnische technieken.

Kies voor een totaaloplossing met Unica Fire Safety

Unica Fire Safety is een allesomvattende partner op het gebied van brandveiligheid. Door samen te werken met Unica Fire Safety profiteren organisaties van een volledig dienstenpakket. Dankzij ons brede scala aan mogelijkheden kunnen organisaties volledig ontzorgd worden met een totaaloplossing die advies, ontwerp, realisatie en beheer & onderhoud omvat. Onze oplossingen omvatten:

  •        Blussystemen: Sprinkler- en watermistinstallaties worden ingezet als effectieve middelen tegen brand. Unica Fire Safety biedt vanuit onze expertise Fire Suppression verschillende diensten en producten voor brandbestrijding.

  •        Branddetectie: Onze branddetectiesystemen en ontruimingsinstallaties kunnen rook en beginnende branden in woningen detecteren voordat ze zich verspreiden. Met ons specialisme Fire Detection leveren we hoogwaardige branddetectiesystemen aan onze klanten.

  •        Bouwkundige brandveiligheid: Naast installaties bieden we, via ons specialisme Passive Fire Protection, expertise in bouwkundige brandveiligheid om de constructie en betrouwbaarheid van woningen te waarborgen.

  •       Watervoorzieningen: Om ervoor te zorgen dat het blussysteem naar behoren werkt, bieden we vanuit ons specialisme Fire Pumps & Water Supply verschillende oplossingen op het gebied van watertanks en pompinstallaties.

Neem contact op voor advies!
Unica Fire Safety ontzorgt organisaties op het gebied van brandveiligheid. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten!

De kracht van Unica Fire Safety als integrale dienstverlener

Gespecialiseerde teams vormen de basis voor een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Één aanspreekpunt voor alle oplossingen op het gebied van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid

Innovatie en duurzaamheid staan centraal in de missie van Unica Fire Safety. Met verschillende duurzame, digitale innovaties onderscheidt Unica Fire Safety zich als pionier op het gebied van brandveiligheid.

Erkend brandbeveiligings- en onderhoudsbedrijf dat werkt volgens de CIBV en CVV schema's, gespecialiseerd in geavanceerde brandblussystemen. Jouw brandveiligheid is onze hoogste prioriteit.

Behoefte aan meer informatie?

Brandveiligheid kan een complex onderwerp zijn. Onze specialisten staan voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen. Neem vandaag nog contact op en ontvang advies over de mogelijkheden voor uw organisatie. 

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.