Nieuwbouw | Unica

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Brandveiligheidsoplossingen in de nieuwbouwprojecten: partner van concept tot realisatie

In Nederland spelen klimaat- en energie en het streven naar duurzaamheid een steeds prominentere rol in de bouwmethode in de bouwsector. Bij het realiseren van nieuwe gebouwen komt veel kijken, niet alleen op het gebied van constructie, maar ook wat betreft brandveiligheid. Het is een kostbare investering die nauwgezette planning en expertise vereist. Bij Unica Fire Safety begrijpen we deze uitdagingen en streven we ernaar brandveiligheidsoplossingen te bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de nieuwbouwsector.

Brandveiligheid staat centraal in nieuwbouwprojecten, vooral in gebouwen zoals distributiecentra en hoogbouw. Met de toenemende complexiteit van technologieën en logistieke systemen groeit het risico op brandincidenten. Daarom is het belangrijk om vanaf de ontwerpfase brandveiligheid als prioriteit te stellen. Unica Fire Safety heeft een uitgebreid brandveiligheidsportefeuille, variërend van blusinstallaties tot branddetectie. De aanpak in deze markt draait om nauwe samenwerking met o.a. adviesbureaus en heldere communicatie met alle betrokken partijen. We starten allereerst met het inzichtelijk maken van de projecteisen om vervolgens een oplossing te leveren. Het resultaat? Projecten die voldoen aan de normen op het gebied van brandveiligheid.

Is een van deze situaties van u van toepassing

  • U realiseert een nieuw distributiecentrum en dient te voldoen aan brandveiligheidsvoorschriften om de veiligheid van uw werknemers, bezoekers en eigendommen te waarborgen. 
  • Als eigenaar besluit u een nieuw bedrijfspand te realiseren om aan de groeiende behoeften van uw onderneming te voldoen. Bij het ontwerp van uw nieuwe pand realiseert u zich het belang van brandveiligheid en de noodzaak om te voldoen aan geldende wet- en regelgeving. 

Onze brandveiligheidsoplossingen in de nieuwbouw:

Bijdrage aan een brandveilige werk- en leefomgeving in de nieuwbouw

Unica Fire Safety garandeert het gebruik van correct geteste producten die op de juiste wijze worden verwerkt, zodat uw nieuwbouwproject voldoet aan de eisen van het Besluit Bouwwerken Leefomgeving (Bbl) en andere relevante voorschriften. Het streven naar brandveiligheid gaat verder dan alleen de naleving van voorschriften; het draait om het creëren van een veilige werk- en leefomgeving door innovatieve oplossingen en integrale dienstverlening. Met innovatie, samenwerking en voortdurende verbetering, kunnen nieuwbouwprojecten niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een hoge mate van brandveiligheid bieden voor alle gebruikers en bewoners.

Voldoe aan wet- en regelgeving in de nieuwbouw

Bij het bouwen van gebouwen stelt het Besluit Bouwwerken Leefomgeving (Bbl) eisen aan de bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid. Door nauwlettend de regelgeving en de ontwikkelingen op product niveau te volgen, zorgt Unica Fire Safety ervoor dat brandveilige oplossingen altijd voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Neem contact op

Bij Unica Fire Safety bent u verzekerd van een betrouwbare partner die u bijstaat van concept tot realisatie, waarbij we brandveiligheid als absolute prioriteit stellen in elk segment van de nieuwbouw. Neem contact op voor meer informatie! 

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.