Unica Career Experience in Hoevelaken | Unica

Unica Career Experience in Hoevelaken

Unica Career Experience in Hoevelaken


Niet alleen het hoofdkantoor van technisch dienstverlener Unica bevindt zich in Hoevelaken, maar vanaf hetzelfde bedrijventerrein zijn ook verschillende gespecialiseerde Unica-bedrijven actief. Om geïnteresseerden en werkzoekenden in de regio kennis te laten maken met de gevarieerde mogelijkheden die Unica biedt, organiseert het bedrijf op donderdag 26 oktober van 16.30 tot 21.00 uur een Career Experience.

Tijdens het netwerkevenement is er volop aandacht voor drie maatschappelijk relevante onderwerpen: de energietransitie, brandveiligheid en smart buildings. Binnen Unica worden deze vakgebieden vanuit gespecialiseerde bedrijvenclusters voor honderden klanten gerealiseerd. Zo laat Unica Building Intelligence de bezoekers van de avond de wereld van gebouwautomatisering ontdekken, laat Unica Energy Solutions de bezoekers ervaren wat werken in de energiesector betekent en zorgt Unica Fire Safety ervoor dat je alles komt te weten over de brandveiligheidsbranche. De drie bedrijven hebben hun kantoor aan De Beek 18 in Hoevelaken, waar de Career Experience ook plaatsvindt.

Naast de inhoudelijke presentaties over de specifieke vakgebieden is er volop mogelijkheid om te netwerken. De avond wordt afgesloten met een speeddate en netwerkborrel. Tussendoor wordt er ook aan de inwendige mens gedacht tijdens een walking diner. De toegang is gratis, maar je moet je wel even van tevoren aanmelden via https://info.unica.nl/fire-safety/career.

Career Experience.png