Unica Fire Safety benoemt Jeffrey Hoppenbrouwers tot commercieel directeur

Unica Fire Safety benoemt Jeffrey Hoppenbrouwers tot commercieel directeur

 

Unica Fire Safety heeft Jeffrey Hoppenbrouwers (31) vanaf 1 november 2021 benoemd tot commercieel directeur. Jeffrey heeft momenteel de functie van commercieel manager en zal zich voor verdere groei van het cluster meer gaan focussen op de samenwerking tussen de afzonderlijke bedrijven binnen het cluster Unica Fire Safety.

Integrale dienstverlening

In de afgelopen maanden is het cluster Unica Fire Safety verder uitgebreid tot vier bedrijven, te weten Unica Fire Safety, Boele Fire Protection, Gerco Brandpreventie en Applicom. Met de gecombineerde activiteiten binnen het cluster is Unica Fire Safety in staat om klanten een totaalpakket aan passieve en actieve brandveiligheidsoplossingen te bieden, met als doel gebouwd Nederland brandveilig te maken. Hiermee heeft Unica Fire Safety een unieke positie in de markt.

Om invulling te geven aan de kansen in de markt en de verdere groei van het cluster te realiseren, zal Jeffrey Hoppenbrouwers, naast de commercie van Unica Fire Safety, met de andere clusterbedrijven invulling gaan geven aan de samenwerking om het cluster als totaalleverancier op het gebied van brandveiligheid in de markt te positioneren.

Jeffrey Hoppenbrouwers: ‘’Met het cluster zie ik kansen om van grote toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten. Door het bieden van integrale oplossingen en de focus op innovaties kunnen we zorgen voor een passend totaalpakket aan producten en diensten. Onze innovaties spelen in op de maatschappelijke uitdagingen t.a.v. duurzaamheid en technologische mogelijkheden zorgen ervoor dat we steeds sneller, beter en effectiever in kunnen grijpen op het gebied van brandbeveiliging’.

Over Jeffrey Hoppenbrouwers

Jeffrey heeft een bouwkundige achtergrond en behaalde een bachelor bouwkunde aan de Technische Universiteit van Delft en een master Management in The Build Environment. In 2016 begon hij zijn carrière als trainee bij Unica. Na zijn traineeship is Jeffrey aan de slag gegaan bij Unica Fire Safety om zich meer te verdiepen in het specialistische vak brandveiligheid. Met de post-HBO vervolgstudie ‘Fire Safety Engineering’ werd zijn vakkennis verder uitgebreid, wat kon worden toegepast in zijn commerciële functie als accountmanager. Sinds januari 2020 is Jeffrey commercieel verantwoordelijk voor de afdelingen nieuwbouw en service en onderhoud.

Steeds meer brandveiligheidsvoorzieningen

Brandveiligheid staat steeds meer op de agenda bij opdrachtgevers, verzekeraars en de overheid. De oplossingen van Unica Fire Safety zorgen voor een kloppend totaalconcept op het gebied van brandveiligheid. Dit zorgt bij alle belanghebbenden partijen voor het vertrouwen dat de brandveiligheid in het gebouw goed is geregeld en dat de mensen en inventaris worden beschermd in het geval van brand.

Links: Jeffrey Hoppenbrouwers, Rechts: Tom Verschoor

Tom Verschoor, directeur Unica Fire Safety: “Jeffrey heeft zich de afgelopen jaren zeer snel ontwikkeld en heeft een frisse toekomstgerichte blik op brandveiligheid. Met het totale cluster zijn we in staat om onze klanten te helpen aan het ‘compliant’ zijn met de wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid. Wij zijn namelijk van mening dat een gedegen brandveiligheidsconcept altijd vanuit meerdere invalshoeken moet worden benaderd om tot een daadwerkelijke brandveilige situatie te komen. We maken inzichtelijk waar klanten vanuit bouwkundige, installatietechnische en organisatorische regelgeving aan moeten voldoen en ontzorgen ze door dit veiligheidsniveau te behouden.“

Over Unica Fire Safety

Unica Fire Safety ontwerpt, monteert, onderhoudt, modificeert en inspecteert brandveiligheidsinstallaties. Als bedrijvencluster levert het een totaalpakket aan zowel passieve als actieve brandveiligheidsoplossingen en is het hiermee in staat om klanten volledig te ontzorgen op het gebied van brandveiligheid.